Seksi oli naiselle niin iso asia, että erosimme

Nainen ilmoitti, että haluaa harrastaa seksiä vasta, kun on varma olo suhteesta. Lopputuloksena en itse halunnut seksiä ja asiasta tuli syy suhteen päättämiseen.

Kävi kumma juttu. Mulle usein käy. Ehkä pitäisi katsoa peiliin. Mutta siitä myöhemmin.

Tapasin naisen ja mentiin treffeille. Mulla oli päässäni tietty varaus, miksi suhteesta ei ehkä tulisi mitään. Mutta mulla usein on, koska olen idiootti. Kaverit ovat tsempanneet mua sanomalla, että olen megaidiootti. Ja että mun vain mennä rohkeasti treffeille, tapailla jonkin aikaa, ja katsoa mikä fiilis. Koska tunteet voivat kehittyä.

Niin tein. Nainen oli kaunein treffikumppani elämässäni. Yllätyksekseni hän oli myös todella jalat maassa, lempeä ja kaikin puolin ihana.

Toisten treffien päätteeksi nainen ehdotti, että mennään mun luo katsomaan sarjaa, joka on mun kaikkien aikojen lemppari, mutta kaikkien muiden mielestä sysipaska (todella vanha ja sijoittuu jenkkipolitiikkaan). Siis Netflix & Chill! Koska kukaan nainen ei oikeasti halua katsoa tuota sarjaa.

Mutta mun piti sinä iltana tehdä vielä vähän töitä (en ollut uskonut treffien päättyvän näin hyvin). Lisäksi kämppä oli horror-työviikon jälkeen todella sotkuinen. En ollut siivonnut ennen treffejä, koska, kuten sanottu, en ollut ajattelut treffien päättyvän mun asunnolle.

Ehdotin yökylää seuraavalle illalle ja suutelin. Seuraavana iltana, kun tavattiin kaupungilla, suutelin naista. Hän toppuutteli ja vetäytyi pois. Sen jälkeen hän kertoi, että haluaa tapailla, mutta haluaa ottaa fyysisten hommien kanssa hitaasti. Mikäs siinä. Mutta hämmentävää. Halusiko hän edellisenä iltana oikeasti vain katsoa kanssani maailman paskinta tv-sarjaa?

Jatkoimme tapailua. Neljänsillä treffeillä päädyimme mun luo yöksi. Nukkumaan mentäessä homma meni sängyssä suutelua hieman pidemmälle, kunnes nainen keskeytti ja toisti aiemman sanomansa hitaasti etenemisestä. Totta kai sopii. Mutta kysyin, mikä on ajatuksen takana?

Nainen kertoi, että hänelle seksi on iso asia. Nykyään. Haluaa harrastaa seksiä vasta, kun on varmempi fiilis siitä, että suhteessa on potentiaalia johonkin enempään. Kuulostaa hyvältä, sanoin, ja aloin valmistautua katsomaan yksinäni maailman parasta tv-sarjaa. Kerroin vielä, että mulle seksissä on tärkeintä, että kummallakin on kivaa. Ja että jos tuo ehto täytyy, seksi on kiva osa tutustumisvaihetta. Ei enempää, muttei vähempääkään. Muttei tietenkään ole ongelma tapailla ilman seksiä. Pitää vain keksiä jotain muuta tekemistä. Kuten maailman paras tv-sarja.

Sivupointtina nainen sanoi, että hän ei näe odottamisessa mitään riskiä – jos toisen ihmisen kanssa synkkaa hyvin, ei seksi voisi olla huonoa. Mulla on kyllä ollut vastakkaisiakin kokemuksia, mutta ihan sama.

Mitä kävi? Aloin ylikelata.

Jos harrastan seksiä naisen kanssa, mun tulee tietää, että haluan vakavaan suhteeseen naisen kanssa? Kaikki seis.

Missä vaiheessa mun pitäisi tietää, että suhteesta tulee vakava? Nainen ei todellakaan ollut mulle pelkkä pano. En tapaillut muita, enkä halunnut tapailla muita. Mutta. Helposti voin tapailla naista kuukauden pari, ennen kuin tiedän tulevasta enemmän. Edellinen suhde kesti viisi kuukautta ja päättyi eroon. Pitäisikö olla viisi kuukautta ilman seksiä?

Ei saa olla liian seksikeskeinen. Romanttistahan se on, pidellä kädestä ja katsoa naisen suosimia paskoja komedia-sarjoja ilman häivähdystäkään jenkkipolitiikan tuoksinasta.

Mutta siis. Voisin harrastaa seksiä vasta, kun mulla on varmuus tulevasta. Muuten olen megasika.

Kävipä niin, etten halunnut enää seksiä. Koska ei mulla ei ollut megavarmaa fiilistä tulevasta. Nainen oli seuraavan viikon mun luona yötä joka ilta ja ehdotti jo yhteistä viikonloppureissua ulkomaille. Oli hieman hämmentävää, kun sängyssä mietin, että pidä nyt huoli, ettei lusikkapussailu päädy seksiin. Enkä tietysti tiennyt, missä kohtaa nainen kulki omalla tunne-varmuus-seksi-janallaan. Samaan aikaan biologiani yritti vetää aivojani turpaan, kun toistuvasti vietin seksittömiä hali-iltoja kauneimman naisen kanssa, jonka geenini olivat ikinä kohdanneet. Ja mikä se matka olisi? Sisko ja sen veli Barcelonassa. Oliko tää joku uusi friendzone-level?

Parin viikon jälkeen päädyin siihen, että ehkä emme ole timanttinen match. Mullahan oli ollut niitä varauksia. Olisi ollut kiva tapailla edes kuukausi pari ja katsoa, mihin fiilikset kehittyvät. Nyt seksistä tuli liian iso kynnys ja koko juttu meni roskiin.

Lisäksi epäilen, että seksi ei ollut naiselle niin iso asia. Mutta hän halusi seksittömyydellä positioida itsensä vahvasti tyttöystävä-materiaaliksi. Sitä hän oli mulle alun perin ollutkin. Toiminkohan väärin?

KOMMENTOI! Oletko samaa mieltä, mitä neuvoja antaisit? Parhaat kommentit nostetaan seuraavan kuun lehteen!