Naiset eivät halua yhden illan juttuja?

Nonni. Kiitos taas hyvistä neuvoista. Niissä toistuu yksi vinkki ylitse muiden: älä stressaa ja ylikelaa, vaan toimi, tutustu ja nauti. No nyt se deittailu saa sitten luvan alkaa. Niin kuin olen kirjoittanut, haluan tavata erilaisia naisia, jotta opin mistä pidän ja mistä en – naisten kanssa on hankala kehittyä ihan vain teoriatasolla. Enkä voi vain odottaa kohtalon ohjausta, muuten pelaan viikonloput Playstationia eläkeikään asti ja ihmettelen, miksen tavannut verkon monipeleissä vaimoa ja haukun kohtalon lyttyyn.

Olen liittynyt Tinderiin ja alkanut saada sokkotreffiehdotuksia kavereiden tyttöystäviltä. Ihan pikkujuttu vain mietityttää: onko rikollista alkaa deittailla ja harrastaa seksiä, jos en lähtökohtaisesti hae mitään vakavaa? En poissulje mitään, mutta on sellainen fiilis, etten ihan heti halua uuteen vakavaan suhteeseen. Ovatko yhden illan jutut naisille ok? Tai voi se olla viidenkin illan juttu, mutta sellainen, missä pääasia on hauskanpito.

Kavereideni mukaan muutaman illan jutut eivät ole naisille ok, mutta se ei kuulemma ole minun ongelmani. Kunhan en lupaa liikoja ja käyttäydyn herrasmiesmäisesti. Pitäisi siis viedä nainen treffeille, tutustua häneen, olla mukava, harrastaa seksiä ja lopettaa suhde ennen kuin syvempiä tunteita alkaa muodostua – ja tehdä kaikki tämä herrasmiesmäisesti. Kuulostaa hankalalta. Toisaalta kaveri muistutti, että eihän sitä koskaan voi tietää, mitä jostain jutusta tulee. Se on periaatteessa totta. Mutta haittaako, jos lähtökohta on, etten hae mitään vakavaa?

Olen jutellut asiasta muutaman naispuolisenkin kaverin kanssa. Kuulemma naiset haluavat seksiä ihan yhtä paljon kuin miehetkin, ja hauskanpitosuhteet ovat täysin ok. Kai se sitten pitää uskoa. Oma kokemukseni vain on, että jos olen mukava herrasmiesmäinen itseni, tutustun uuteen naiseen ja päädyn tämän kanssa sänkyyn, nainen yleensä haluaa jatkoa.

En halua kuulostaa itserakkaalta, päinvastoin! En ole niin hyvännäköinen, että naiset vain sen takia harrastaisivat seksiä kanssani. Mulla on sellaisia kavereita, joiden ei tarvitse sanoa yökerhossa sanaakaan ja naiset kutsuvat jo yöksi. Mun täytyy kuitenkin yleensä voittaa nainen puolelleni jollakin muulla. Rahakaan se ei mun tuloilla ole, eli olisiko kyse sitten luonteesta.

Kaverini tuki minua tässä ja sanoi: ”Sun ulkonäöllä ja omaisuudella nainen on harvoin sun perässä pelkän seksin tai rahan takia.” Kuka tarvitsee vihamiehiä, kun on tällaisia kavereita… Mutta tosiaan, jos nainen ei hae multa pääasiassa seksiä tai rahaa, ja lopetan tapailun 1-5 illan jälkeen, toiselle tulee ikävä fiilis. Ja mun mielestä on ikävä tuottaa toiselle ikäviä tunteita.

Aika usein juuri yhden illan juttuja pidetään miehen puolelta suht sikamaisena käytöksenä. Mutta mitä useammin tavataan, sitä enemmän tunteita naiselle ehtii kehittyä, ja sitä ikävämmältä suhteen lopettaminen tuntuu. Onko yhden illan juttu kymmenen illan jutun sijaan siis herrasmiesmäisempää? Harmi, että seksi kuitenkin paranee kerta kerralta. No, ei kukaan väittänytkään, että herrasmiesmäisyys olisi helppoa.

Jos vielä oletetaan, että naisetkin voivat hakea vain hauskanpitosuhteita, kysymys kuuluu missä nämä naiset ovat? Mun kokemukseni mukaan ainoa tilanne, jossa naiselle on täysin ok, että vietetään yhdessä vain yksi yö eikä soitella perään on, jos tutustutaan baarissa pilkun aikaan. Kaikissa muissa maailman tilanteissa ja paikoissa nainen pohjimmiltaan toivoo, että hommasta syntyisi jotain isompaa ja pettyy, jos näin ei käy.

Siksi mua ahdistaa deittailla nyt ketään, kun en lähtökohtaisesti hae mitään vakavaa. Mitä pitäisi tehdä?

Älkääkä pliis sanoko, että kaikki on ok, kunhan sanon heti kärkeen, etten hae mitään vakavaa. 99% tapauksissa se tappaa orastavan 1-5 illan suhteen heti Tinder-treffipöytään. Eli olinko siis alun perinkin oikeassa? Naiset eivät halua yhden illan juttuja. 

 

AUTA YLIKELAAJAA! Kommentoi – oletko samaa mieltä, mitä neuvoja antaisit? Parhaat kommentit nostetaan seuraavan kuun lehteen!