Mistä tietää, kannattaako mennä toisille treffeille?

Kävin viime viikolla kaksilla treffeillä. Ajattelin, että treffeillä käyminen olisi hyvä ajatus. 

Vatvoin eron jälkeen deittailuun liittyviä kysymyksiä aika pitkään. Lopulta tulin siihen tulokseen, että ensinnäkään ei ole mitään universaalisti hyväksyttyä oikeaa tapaa treffailla. Toiseksi, vaikka miten yrittäisi pelata sääntöjen mukaan, aina joku pettyy.

Kirjoitin viimeksi, että en hae nyt mitään vakavaa. Mutta mistä sen tietää? Miten voisin tietää, ettei maailmassa ole ketään, kenen kanssa haluaisin seurustella? Jos Heidi Klum nyt soittaisi ovikelloa, niin enköhän voisi antaa seurustelulle mahdollisuuden…

Toki ihan vain seksisuhdekin kelpaisi. Mutta olen siinä mielessä epämiehekäs, että kyllä mun pitää edes vähän tykätä siitä ihmisestä, kenen kanssa harrastan seksiä. Ja jos tykkään, suhde on vaikea pitää puhtaana seksisuhteena. Lisäksi en tiedä yhtään, mistä pelkän seksisuhteen voisi löytää. Tinderissä en kehtaa sellaista ehdotella. Joku vielä suuttuu, ottaa screenshotin viesteistä ja lähettää ne mun äidille. Kaverini neuvoi, että seksisuhde kannattaa aloittaa tutun tai kaverin kanssa. Onko näin? Tuntuu hieman vaivaannuttavalta, jopa epäkohteliaalta, alkaa soitella läpi naiskavereita, kysellä ensin kolme minuuttia kuulumisia ja sitten ehdottaa seksisuhdetta.

Onneksi löysin treffeille naiset, joiden kanssa sopisi sekä seksi että ehkä joku vakavampikin. Toisen kanssa tavattiin Tinderissä. Toinen oli tuttu kavereiden kautta. (En silti ehdottanut seksisuhdetta).

Molemmat treffit menivät mukavasti. Oli kivaa. Ei ollut tylsää. Keskustelu oli luontevaa. Naiset olivat fiksuja ja kauniita. Ehkä liian hyviä mulle, mutta he eivät tuntuneet vielä sitä huomaavan.

Ensimmäiset treffit alla, mitä nyt? Mistä tiedän, kannattaako mennä toisille? Ei ole mitenkään erityisen rakastunut olo, enkä halua tuhlata kummankaan aikaa tai herättää turhia toiveita. Toisaalta on vaikea tietää mitään yksien treffien perusteella.

Kummankin kanssa homma jäi nyt toistaiseksi siihen, että “olisi kiva nähdä joskus uudestaan”. Vai onko se deittislangilla “hyvästi”? Kohta pitää ehdottaa uusia treffejä tai keksiä joku terminaalisairaus, mikä estää tapaamiset seuraavan vuoden ajan.

Mitä oikeastaan pitäisi tuntea ensimmäisten treffien jälkeen? Pitäisikö olla tosi tosi innoissaan? Kun tapasin exäni, tuntui kuin salama olisi iskenyt. Emme edes puhuneet ensimmäisellä tapaamiskerralla, mutta ajattelin häntä sen jälkeen jatkuvasti. Pidin sitä hyvänä merkkinä.

Innostukseen on kuitenkin paha luottaa. Jos mulla on huono päivä ja masentelen Suomen pimeyttä ja loskaa, ajatukset kääntyvät helposti naiseen, joka haluaa muuttaa Etelä-Amerikkaan ja perustaa sinne surffi- ja joogakoulun. Miten ihanaa olisikaan rakastua ja paeta yhdessä kaikkia Suomen loska-arjen ongelmia Rion rannoille! Varmaan pitäisin joogakoulun liiketoimintasuunnitelmaakin loistavana ja allekirjoittaisin yhteisen lainahakemuksen. Toisena päivänä, kun kevätaurinko paistaa, ei hippikommuunin johtajanainen olekaan niin houkutteleva.

Kun katson kavereitani, moni on tavannut nykyisen kumppaninsa aika nopasti edellisen eron jälkeen. Kaverit ovat saattaneet innostua ihan vain siitä, että saa seksiä, eikä ehkä kuolekaan yksin. Sen tyyppisessä innostuksessa on kai kuitenkin iso laantumisen riski? Ainakin moni kaveri etsii nyt innostustaan parisuhdeterapiassa.

Mutta mistä sitten tiedän, kannattaako toisille treffeille mennä?

Yksi vaihtoehto tietysti on, että stalkkaan treffikumppanien sometilit ja haen apua päätökselle niistä. Facebookista ehkä tärkein, eli naisen kaverit. Paras tilanne on kaunis nainen, jolla on tavallisen ja tasapainoisen oloiset kaverit, ei mitään bimbopossea. Lisäksi yhteiset kaverit kertovat paljon. Mulla on kundikaveri, joka on kaupungin pahin gigolo. Jos hän on jo ihastukseni kaveri, hälytyskellot soivat ja hääkellot hiljenevät. Instagramista taas näkee sen elämän, jota nainen haluaisi elää joka päivä. Mutta voiko siihenkään luottaa?

P.S. Kaverini muuten sanoi, että on täysin ok käydä useamman kanssa treffeillä samaan aikaan, kunhan ei jatka pitkään. Onko se näin?

 

AUTA YLIKELAAJAA! Oletko samaa mieltä, mitä neuvoja antaisit? Parhaat kommentit nostetaan seuraavan kuun lehteen!