Luojan kiitos naiset uskaltavat puhua seksistä

Seksirima on noussut, ja kaikki voittavat.

Liki vuoden sinkkuuden aikana olen ollut huono löytämään parisuhdekumppania. Tosin en ole aivan varma, olenko etsinyt sitä, vai ihan jotain muuta.

Seksiä sen sijaan olen harrastanut mukavasti. En tiedä mikä määrä olisi tieteellisesti katsottuna mukava taso. Mutta itse olen tyytyväinen. Voin sanoa, että saan seksiä aina, kun haluan. Se ei tosin ole mikään saavutus naisen korvaan, mutta miehelle ehkä.

Pitää kuitenkin muistaa, että on mulla joku rimakin. Seksi ei ole mulle koskaan pelkkää seksiä. En juurikaan harrasta yhden illan juttuja, koska seksi on huonompaa kuin pidemmissä jutuissa. Ja mun pitää tykätä sänkykumppanista. Tai ainakaan en voi vihata häntä. Tosin, olen miettinyt, että voisi olla jännä harrastaa seksiä sellaisen kanssa, ketä vihaa. Vihaseksi, ehkä se on mun tämän syksyn uusi juttu.

Kun ajattelen seksiä, mietin aina myös kumppania ja suhdettamme. Onko kiva nähdä ja hengailla ennen ja jälkeen seksin? Missä suhde menee ja mihin se seksin myötä nytkähtää? Aika usein tuntuu chillimmältä mennä frendien kanssa saunomaan tai jäädä kotiin ja ollan yksinään juuri niin epäseksikäs kuin haluaa olla. Suuri vaikuttaja tähän on se, etten tahdo saada vieraassa sängyssä helposti unta. Kerran katsoin koko yön läppäriltä Tanssii susien kanssa -pidennettyä versiota ja pyyhin hikeä otsalta, kun lämpöpatterinainen tuhisi lusikassa vieressäni. Miksi naisten ruumiinlämpötila tuntuu aina olevan yli 60 astetta? Toisen kerran otin melatoniinia niin tuhdin annoksen, että kuolasin yön aikana naisen tyynyn harmaaksi. No urokset merkkaavat reviirinsä. Miksen häivy kotiin yöksi? En halua, että toiselle tulee käytetty olo.

Rivien välistä ehkä luitkin, että mulla on ollut lähinnä seksisuhteita. Osin päällekkäisiä sellaisia. Kyllä, naiset tietävät, että ei olla eksklusiivisessa suhteessa. Nyt olisin valmis johonkin vakavampaankin. Ei tosin ole syytä, miksi nykyinen seksisuhde ei voisi kehittyä sellaiseksi. Sillä, niin kuin sanoin, tykkään kumppaneistani ihmisinä. Tosin, ei vaikuta kovin uskottavalta tunnelmoida ja romantisoida heistä monikossa, pitää ehkä tehdä ratkaisuja…

Se, mikä on yli seitsemän vuoden suhteen jälkeen sinkkuseksissä on hätkähdyttänyt, on naisten avoimuus ja edistyksellisyys. Iästä riippumatta melkeinpä kaikki naiset kertovat todella avoimesti siitä, mistä tykkäävät ja mistä eivät. Joskus siinä määrin, että mulla ovat korvat punottaneet ravintolapöydässä.

Se on mun mielestä aivan helvetin hienoa. Rima on selvästi noussut. Huonoa seksiä ei suvaita, tai ainakin sen todennäköisyys halutaan minimoida. Naiset vaativat itselleen asioita, joista tietävät nauttivansa.

Joku voisi pitää rakastelun käsikirjoittamista epäspontaanina. Mutta pidän epärealistisempana, että mies hyvällä tuurilla arvaa juuri sen erityisen jutun, josta tietty nainen hullaantuu. Ja se mies viedään sitten vihille, kun seksi on niin yhteensopivaa eikä haittaa että kaveri on muuten täysi douchebag.

Lisäksi, vaikka olen todella kova poika puhumaan, niin seksistä en. Käytännössä aihe vaatii naisen aloitteen. Pelkään, että jos alan treffeillä tai Tinder-chatissa puhua seksistä, mua pidetään creepynä.

Eikö olisikin ahdistava keskustelu:

– Mulla on semmonen seksifantasia, että ollaan kumpikin pukeuduttu jättiläispupuiksi. Mites sulla?

– Mulla ei oo oikein mitään fantasioita… Mitäs kello on?

Vielä huonompi olen puhumaan seksin aikana. Olen joskus yrittänyt, ja se on johtanut katastrofaaliseen, seksin täysin tappaneeseen naururemakkaan ja läpänheittokierteeseen. Seksin pitää olla mukavaa ja hauskaa, muttei ehkä noin hauskaa.

Mun aiemmassa pitkässä parisuhteessa seksi oli hyvää niin kauan kuin sitä oli. Valotkin oli usein päällä ja tennissukat pois jalasta. Mutta ei missään nimessä nykymenon veroista avoimuuden ja vapautuneisuuden osalta. Ymmärrän, että tämä kirjoitus voi vaikuttaa tyhmältä. Ei pitäisi olla mikään yllätys, että naiset pitävät hyvästä seksistä enemmän kuin huonosta. Ja olisin voinut itse tehdä aiemmista seksikokemuksista naiselle parempia, enkä odottaa naisten aktivoitumista. Mutta tällainen mä olen ja näin se nyt meni. Hakuna matantra, mennyt seksi on mennyttä.

Naisten seksuaalinen edistyksellisyys on asia, jossa miehenä tuen naisasialiikettä täysin palkein. Sen myötä seksi on parempaa kaikille, askelmerkeistä ei tarvitse neuvotella seksin aikana ja harvempi suhde kaatuu huonoon seksiin. Tehdään kevään vaaleista seksivaalit!

Sekin on yllättänyt, miten moni nainen pyytää mua toteuttamaan jonkinsortin daddy-fantasiaa. Mutta siitä ensi kerralla.

KOMMENTOI! Oletko samaa mieltä, mitä neuvoja antaisit? Parhaat kommentit nostetaan seuraavan kuun lehteen!