Kunpa kaikki naiset olisivat puumia!

Kuuma puuma on vastaus kaikkiin elämäni ongelmiin.

Kun menin Tinderiin, haaveenani oli löytää hyvää seuraa, muttei heti mitään vakavaa. Hyvä seura tarkoittaa, että nainen on kiva, fiksu ja seksikäs. Eikä heti kysyisi, mihin tämä suhde on menossa.
Tajusin, että täydellinen vastaus ongelmiini on puumanainen.

Puuma sijoittuu täydellisesti Tinderin ikärasismi-asteikolla: Kolmekymppisillä on ahdistava kiire vakiintua ja perustaa perhe. Kaksikymppiset ottavat iisisti, mutta hapuilevat elämän tarkoitusta ja ovat jatkuvasti vähän pihalla. Mutta puuma, tuo itsevarma, tasapainoinen ja elämästä nauttiva jalo-otus, on kultaa. Jos lapset on jo tehty, maileja kerätty mittariin ja päädytty takaisin sinkuksi, on miehelle tarjolla vain naiseuden parhaita puolia.

Oma kokemukseni puumista on loistava. Miehelle, joka tuskailee deittailuun liittyviä arvailuleikkejä, on äärimmäisen hienoa, kun nainen tietää mitä haluaa. Puuma tietää. Puumalla on kokemusta. Suurimmat sekoilut ja eksistentiaaliset kriisit on käyty läpi. Puuma voi rauhassa keskittyä elämän hyviin puoliin ilman megastressausta. Se tekee kaikesta helpompaa ja ihanampaa.

Puuma tunnistaa hyvän miehen ilman, että vaaditaan erityisiä soidinmenoja tai bullshitiä. Puumaa ei kiinnosta, montako kuvaa profiilissasi on crossfit-salilta ja mitä filtteriä niissä käytät. Puuma ei jätä vastaamatta Tinder-viestiisi, koska on tyylikästä leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa.

Elämänkokemus näkyy myös fiksuina juttuina. Jokaisesta ruuasta ei tarvitse ottaa kuvaa Instagramiin. Puuma ymmärtää, että on outoa vaahdota siitä, kuinka ympäristön takia vain kauramaito kelpaa, mutta elämän tärkein asia on silti kaukomatkailu. Puuma osaa laittaa crossfitin oikeisiin mittasuhteisiin: tärkeämpää kuin lihaksikas pylly ja Instakuvat on tasapainoisen liikuntaharrastuksen ylläpito.

Lisäksi puuma on oikeasti innoissaan saadessaan hyvää seuraa ja huomiota. Miehelle on todella tyydyttävää huomata, että nainen oikeasti nauttii hänen seurastaan. Puuma ei mieti, antaako liian positiivisia merkkejä liian nopeasti, vaan tekee juuri niin kuin haluaa.

Samat asiat tekevät seksistä loistavaa. Seksistä tulee kertaheitolla parempaa, kun siitä karsitaan turhaa jännitystä ja arvailuleikkejä. Puuma pystyy kertomaan, mistä pitää ja mistä ei. Puuma näyttää ja kertoo, kun nauttii. Kun puuma haluaa tuottaa miehelle mielihyvää, hän ei stressaa sukupuolien tasa-arvoisesta asemasta yhteiskunnassa. Pääasia on, että kumpikin nauttii, tai ainakin puuma. Ihanaa. Ehkäisystäkään ei tarvitse välttämättä murehtia (lasten suhteen), kun puuma on tehnyt asiassa omia, pysyvämpiä ratkaisuja.

Usein kysytään, missä iässä kvalifioituu puumaksi. En tiedä eikä kiinnosta. Voi kun kaikki maailman naiset olisivat henkisesti puumempia!

Ensin ajattelin, että puumanainen on hyvä tapa aloittaa naisten tapailu pitkän suhteen ja minä-kauden jälkeen. Että suhteet olisivat luonnostaan enemmän hauskanpitoa.

Olin väärässä. Puumat ovat tavallisia ihmisiä. He hakevat lopulta elämässä kumppanuutta ja kehittävät tunteita, kun kohtaavat hyvän tyypin. Niinpä moni suhde alkoi syventyä tunnetasolla pidemmälle kuin olin ajatellut. Jouduin pian pohtimaan kysymystä, olisiko puumasta elämänkumppaniksi ja haittaisiko kevyt kymmenen vuoden ikäero epätyypilliseen suuntaan? Olisi ja ei tietenkään haittaisi.

Tärkein kysymys on lapsikysymys. Haluanko omia ja haittaako, jos kumppanilla on jo lapsia? En ole stressannut asiaa, mutta juuri perheellistyneen kaverini mukaan kysymys on tärkeä.

Olen kuitenkin ajatellut tavoittelevani ns. ranskalaista avioliittoa. Siinä parisuhde on ykkössijalla ja lapset tulevat tärkeydessä vasta sen jälkeen.

Mikä olisi siis kaikista paras tavoite elämässä? Ranskalainen puumasuhde, tietysti.

KOMMENTOI! Oletko samaa mieltä, mitä neuvoja antaisit? Parhaat kommentit nostetaan seuraavan kuun lehteen!