aloite

Kannattaako naisen tehdä aloite?

Naiset eivät tee aloitteita, koska pelkäävät vaikuttavansa miehen silmissä liian helpoilta.

Naispuolinen kaverini pohti, olisiko hänen ok tehdä aloite miehestä, josta on kiinnostunut. Hän mielestään miehen kuuluu tehdä aloite. Herraisä.

Maapallo tuhoutuu. Itken itseni joka ilta uneen chicken wings -korin kanssa, kun en löydä kumppania. Kaikki huutavat tasa-arvon perään. Ja tämä nainen tuumii, että antaa oravastan suhteen olla toteutumatta, koska miehen tulee tehdä aloite. Että *ituttaa.

Kaverini puolustukseksi sanottakoon, että väitettä kuulee naisilta usein. Ei ihan suoraan verrannollinen asia, mutta: Mulla on nyt Tinderissä yli 1200 naista, jotka ovat swaipanneet mut jatkoon. Heistä olen ehtinyt matchata 30 naista. Näistä naisista nolla on laittanut mulle viestiä.

Lisäksi. Mulla on syksyltä auki viitisen tilannetta, joissa treffien jälkeen kumpikaan ei laittanut viestiä, ja homma jäi shakkimattiin. Osa naisista varmasti aisti pakonomaisesta läpänheitostani epävarmuuden ja hylätyksi tulemisen pelon, ja päätti jättää tämän koirapennun paijaamatta. He luultavasti kiittävät luojaansa, etten minäkään ole laittanut viestiä. Mutta osa naisista on varmasti perinteisiä idiootteja, jotka ajattelevat, että mun pitäisi laittaa viestiä ensin.

Perinteinen naisajatus menee: “Jos mies on kiinnostunut, hän kyllä tekee aloitteen.” Näin ei todellakaan aina ole. Voin haluata tokat treffit, vaikken laita viestiä. Entä jos olen ujo ja mietin, että tykkäsikö nainen musta? Tai ehkä en laita Tinderin treffikumppaneille jatkoviestiä ihan periaatteesta. Opetelkaa naiset metsästämään tai nääntykää. Lisäksi on kolmaskin syy, miksen viestiä, vaikka haluaisin suhteelle jatkoa. Siitä lisää lopussa.

Mistä tässä oikein on kyse? Ilman munasarjoja voin vain arvailla: nainen pelkää olevansa miehen silmissä liian helppo. Siinäpä toinen vanha uskomus. Naisen ei tule olla liian helppo. Ja miehen tulee tehdä aloite.

En ole ikinä kuullut yhdenkään miehen sanovan, että nainen olisi liian helppo. Ongelma on vain naisten päässä. Kaverini nykyinen vaimo otti kaveriltani ekoilla treffeillä suihin yökerhon vessakopissa. “Helppous” ei haitannut, koska kaverini piti naisesta, deittailu jatkui ja he päätyivät naimisiin. Asiat, joista kaverini naisessa diggaa, ovat älykkyyden lisäksi muotteihin kangistumattomuus ja aktiivisuus seksissä.

Missä muutenkaan menee helppouden raja? Onko nainen liian helppo, jos hän menee juttelemaan miehelle? Voiko nainen laittaa miehelle Tinderissä viestiä? Mun korvaan outoja kysymyksiä vuonna 2018.

Suurin syy, miksi kaikkien hengittävien olioiden kannattaisi tehdä aloite sillä sekunnilla, kun ajatus syntyy: life is very, very random. Jos nainen laittaa mulle viestin tai tulee juttelemaan, on iso mahdollisuus että homma etenee, vaikken itse olisi ikinä tehnyt aloitetta. Homma olisi jäänyt siihen. Ei siksi, että olin päättänyt, etten pysty rakastumaan naiseen, vaan koska life is random.

Joskus juttelen baarissa kavereideni kanssa hirvenmetsästyksestä niin intohimoisesti, etten huomaa kulmapöydän söpöä tulevaa ehkä-vaimoani. Joskus mua masentaa marraskuun 50 harmaan sävyä, enkä vain jaksa illalla laittaa viestiä tuntemattomalle, vaikkakin kaikin puolin potentiaaliselle naiselle. Joskus haluan mennä juttelemaan työpaikan ihastukselle, mutta toisena päivänä en haluakaan. Koska olen, ihan kuten elämäkin, välillä arvaamaton. Usein olen somessa megacatch ja naisen seurassa huipputyyppi, joka saa seuralaiselle ihanan fiiliksen itsestään ja elämästä. Mutta usein olen myös todella epävarma surkimus, joka ei halua lähestyä naisia, koska pelkään torjuntaa enemmän kuin yksinäisyyttä.

Eli vastauksena otsikkoon. Ei kannata tehdä aloitetta, jos olet idiootti.

 

KOMMENTOI! Oletko samaa mieltä Ylikelaajan kanssa, mitä neuvoja antaisit? Parhaat kommentit nostetaan seuraavan kuun lehteen!