Tiesitkö näiden julkkisten olevan ystäviä? – Listasimme kymmenen yllättävintä

Sanontahan menee, että rakkaus voi joskus yllättää, mutta nähtävästi voi ystävyyskin. Listasimme kymmenen odottamatonta tähtikaverusta, joiden ystävyyssuhde ei aivan heti juolahtaisi mieleen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Beyoncé ja Blake Lively

Maailma hämmentyi, kun Gossip Girlistä tunnettu näyttelijä Blake Lively esiintyi Beyoncén ja Jay Z:n musiikkivideolla vuonna 2014. Huhujen mukaan Lively ja Beyoncé tapasivat vuonna 2010 Beyoncén emännöimissä korumalliston lanseerausjuhlissa. Lively on jopa heittänyt vitsinä haluavansa supertähden lastensa äidiksi ja rehellisesti, kukapa ei?

2. Adele and Jennifer Lawrence

Vain Jennifer Lawrence voi muuttua fanitytöstä idolinsa varsinaiseksi kaveriksi. Adele ja Jennifer Lawrence tapasivat vuonna 2013 Lawrencen hehkuttaessa Adelen ikonista Oscar-esiintymistä – ja nyt he illallistavat keskenään yhteisen kaverinsa Emma Stonen kanssa. Tämän lisäksi vuonna 2016 Lawrence kirjoitti esseessään ”100 Most Influential People in the World” Adelen olevan sekä lahja maailmalle että myös hauska, herttainen, fiksu ja kaunis. Ystävän puolesta tekee siis mitä vain!

3. Jay Z ja Chris Martin

Nämä kaksi ovat tehneet yhteistyötä musiikin parissa jo vuodesta 2006, mukaan lukien myös esiintymisen vuoden 2009 Grammy-palkintogaalassa. Chris Martinin entisen kumppanin Gwyneth Paltrowin mukaan hänen ja Martinin yhteiset lapset kutsuivat Jay Z:tä ”Jay-sedäksi”.

4. Millie Bobby Brown ja Maddie Ziegler

Stranger Things -sarjan tähti Millie Bobby Brown sekä Dance Mom -ohjelmasta (suom. Tanssin superäidit) ja Sian musiikkivideoista tunnettu tanssija Maddie Ziegler tapasivat So You Think You Can Dance -tv-sarjan (suom. Tanssi, jos osaat) kulisseissa.

Interview-lehdelle tehdyssä haastattelussa Brown kertoi Zieglerille melkein seonneensa huomattuaan tanssijan seuranneen häntä Twitterissä. Nyt ystävykset ovat lomailleet yhdessä muun muassa Universal Studioilla The Wizarding World of Harry Potter -teemapuistossa.

5. Victoria Beckham ja Eva Longoria

Victoria Beckham ja Eva Longoria ovat olleet ystävyksiä siitä lähtien, kun entinen Spice Girls -tähti muutti asumaan Yhdysvaltoihin perheensä kanssa. Tiestikö, että Beckham jopa suunnitteli Longorian häämekon?

Vuonna 2016 Beckham paljasti kaverusten puhuvan erityisen paljon viinistä, ja tokaisi viinin olevan ehkä juurikin syy siihen, miksi he tulevat keskenään niin hyvin toimeen.

6. Mariah Carey and Will Ferrell

Nämä kaksi julkkisystävystä ovat äkkinäisesti melko odottamaton yhdistelmä, mutta tarkemmin ajateltuna laulajattarelta ja näyttelijältä löytyy myös jotain yhteistä, nimittäin joulu. Varsinaisesti emme tiedä, ovatko ystävykset löytäneet toisensa kyseisen juhlapyhän johdosta, mutta Careyn laulama All I want For Christmas Is You sekä Ferrellin tähdittämä joulukomedia Elf ovat eittämättä jouluaikaan kuuluvia klassikoita.

7. Taylor Swift and Lena Dunham

Poptähti Taylor Swift ja näyttelijä Lena Dunham tapasivat sosiaalisen median aikakaudelle tyypilliseen tapaan eli Twitterin kautta. Vuonna 2012 Dunham twiittasi rakastavansa Swithin Red-albumia ja he ovat olleet ystävyksiä siitä lähtien.

8. Chrissy Teigen and Jessica Alba

Tiedämme Keeping Up With The Kardashien pohjalta Chrissy Teigenin olevan yksi Kim Kardashianin bestiksistä, mutta että myös Jessica Alban? Teigenin ja Alban tiedetään jopa pakottaneen heidän aviomiehet, John Legendin ja Cash Warrenin heidän kanssaan Halloween-teemaisille tupladeiteille.

9. Snoop Dogg and David Beckham

Kuuluisa räppäri ja julkkisjalkapalloilija ystävystyivät vuonna 2008 David Beckahmin esiintyessä Snoop Doggin tv-sarjassa Snoop Dogg’s Father Hood. Snoop on todennut Beckhamin olevan hännelle kuin veli ja tunnustanut, että ennen uuden levynsä julkaisemista, hän lähettää albuminsa aina ensiksi Beckhamille kuunneltavaksi. Tämä, jos mikä kuvastaa ystävien välistä luottamusta!

10. Eminem and Elton John

Viimeisimpänä, muttei vähäisempänä esittelemme listan ehkä kaikkein hämmentävimmän kaverusparin eli Elton Johnin ja Eminemin. Nämä kaksi esiintyivät muun muassa yhdessä vuoden 2001 Grammy-gaalassa ja Eminem on myös paljastanut laulajalegendan auttaneen räppäriä hänen raitistumisyrityksissään. Olisitko uskonut?

Kuvat: MVphotos

Lue myös:

Tietei­se­lo­ku­va­maista romanssia, harvinainen ensikoh­taa­minen, 17 vuoden ikäero – listasimme odottamattomat julkkispari

Näitä 7 asiaa et tiennyt julkkis­hen­ki­var­ti­joiden työstä

Ex-assistentti paljastaa: Tällainen Leonardo DiCaprio on todel­li­suu­dessa

Teksti Roosa Roivainen