Talvi lämpimän takin syleilyssä

Kumpi on tärkeämpää: että tarkenet pakkasella vai pidät tyylistäsi kiinni talvellakin? Hanki laadukas villakangastakki, niin kumpikin on mahdollista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Valitse miellyttävin materiaali

Villa on luonnonmateriaali ja hengittää siksi paremmin kuin keinokuitu. Tarkista, että villaa on kankaassa vähintään puolet. Akryyliä, polyesteriä tai viskoosia on hyvä olla hieman mukana, sillä ne keventävät ja lujittavat kangasta. Takki laskeutuu keinokuitujen avulla kauniimmin.

Löydä täydellinen koko

Tärkeintä on, että takki istuu hartioiden kohdalta. Varmista, että pystyt liikuttamaan käsiäsi: joissakin takeissa on todella kapeat hihat. Takin alle pitää mahtua myös paksu neule.

Tätä et tiennyt

Koristeelliset napit, hihansuiden remmit ja soljet sekä muut yksityis­kohdat tekevät takista ylellisen näköisen. Saat persoonallisen ja näyttävän takin edullisesti, kun vaihdat ketjuliikkeestä löytämääsi perusmalliin laadukkaat napit.

Pidennä käyttöikää

Tuuleta takki kerran viikossa. Villakankaiset vaatteet pitää pestä kemiallisesti. Vie takki pesulaan säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa. Säilytä takkia kesän yli pukupussissa.

Tsekkaa nämä

Katso peilistä, miltä takki näyttää takaa päin. Jätä se kauppaan, jos kangas pussittaa pepun kohdalta tai jos halkio ei laskeudu kauniisti. Joskus takalaskokset on tikattu toisiinsa kiinni kuljetuksen ajaksi. Ne pitää leikata auki. Varmista, että napit on ommeltu kunnolla kiinni.