Syö ihosi hehkuvaksi – 6 vinkkiä

Terveellisen ruokavalion, oikeiden hoitotuotteiden ja hyvien yöunien avulla pidät ihosi kauniin hehkuvana vuodenajasta riippumatta. Näin ruokavalio vaikuttaa ihoosi.

Juo päivässä vähintään 1,5 litraa vettä. Neste poistaa kehosta kuona-aineita, joten iho näyttää kirkkaammalta.

Syö paljon kalaa. Se sisältää runsaasti tyydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa ja parantavat sen kimmoisuutta. Jos kala ei maistu, niin kokeile kala-öljykapseleita. 

Nautiskele ravitsevaa avokadoa. Rasvainen hedelmä sisältää ikääntymistä hidastavia E- ja C-vitamiinia, hyviä rasvahappoja ja kehosta myrkkyjä poistavaa kaliumia.

Ota ilo irti herkullisista marjoista marjoista. Superterveelliset marjat sisältävät paljon vitamiineja, kivennäisaineita ja flavonoideja. Ne auttavat ihoa valmistamaan kollageenia, hidastavat ikääntymistä ja suojaavat auringonvalolta.

Rouskuttele porkkanoita varsinkin ennen kuin suuntaat aurinkoon. Niiden sisältämä beetakaroteeni valmistaa ihoa vastaanottamaan auringon säteilyä. Älä kuitenkaan unohda aurinkosuojaa!

Herkuttele pähkinöillä ja siemenillä. Niiden terveelliset rasvat pitävät ihon kimmoisana. Para- ja pekaanipähkinät sisältävät akne-ihoa rauhoittavia seleeniä ja sinkkiä. Mantelit ovat loistava E-vitamiinin lähde.

Katso myös:

Lisää volyymia ripsille? Testasimme kolme uutuusmaskaraa pikkurahalla

Kauneusvinkki: Kasvojooga

Kopioi Disney-prinsessojen kampaukset

Kuva: Imaxtree