Sorrutko näihin huulipunamokiin?

Välttämällä nämä 7 mokaa saat punasi kestämään kauemmin ja huulesi näyttämään hyviltä koko päivän.

1. Et kosteuta huuliasi tarpeeksi

Mikään ei ole ihonhoidossa yhtä tärkeää kuin kunnollinen kosteuttaminen – myös kun kyse on huulista. Huomiotaherättävä huulipuna näyttää hurjalta, jos huulesi ovat rohtuneet ja halkeilevat. Älä unohda huulirasvojen ja balsamien käyttöä.

2. Laiminlyöt huultesi kuorinnan

Hellävarainen kuorinta takaa sileämmät huulet ja kestävämmän punan. Valitse hellävarainen kuorinta tai kokeile kotitekoista seosta, jossa lisäät kosteusvoiteeseesi lusikallisen sokeria.

3. Et pohjusta huulimeikkiäsi

Kunnollinen pohjustus antaa huulillesi vielä viimeisen kaipaamansa silauksen kosteutta. Lisäksi se helpottaa huulipunan lisäystä.

4. Unohdat huultenrajauskynän

Rajauskynän käyttö tekee huulipunan lisäyksestä helpompaa. Lisäksi saat muutettua huultesi muotoa kevyesti rajauskynän avulla – katso vinkit Kylie Jennerin muhkeisiin huuliin tästä.

5. Aloitat huulipunan lisäyksen väärästä kohdasta

Tiesitkö, että huulipunan lisääminen pitäisi aina aloittaa huulten keskiosasta? Aloita punan lisääminen amorin kaaren paikkeilta huultesi ulkoreunoja kohti.

6. Et anna värin imeytyä kunnolla

Jääkö huulipunastasi jälki kahvikuppiin tai vielä pahempaa, väriä hampaisiin? Se johtuu ainoastaan liian innokkaasta huulipunan lisäyksestä ja siitä, ettet taputtele ylimääräistä väriä pois. Varmistaaksesi ettet jätä punajälkiä jälkeesi, aseta nenäliina huultesi väliin ja purista ne kevyesti yhteen – tsadaa, ylimääräinen huulipuna on tiessään.

7. Et ole kiinnittänyt huomiota pohjasävyihin

Koko huulipunapelisi on menetetty, jos et ole valinnut sinulle parhaiten sopivaa väriä. Nyrkkisääntönä on hyvä muistaa, että siniseen perustuvat sävyt (kuten klassinen punainen) sopii ihmisille joilla on vaalea iho. Lämpimiin ihonsävyihin sopii parhaiten oranssipohjaiset huulipunat, kuten tiilinpunainen.

Alkuperäinen juttu: marieclaire.com

Lue myös nämä:

17 vaihetta, jotka jokainen tyttö käy läpi ennen bileiltaa

10 parasta kosmetiikkaklassikkoa

Näin teet Rita Oran täydellisen huulimeikin