Parhaat kauneusvinkit töihin

Oletko nuutunut työpäivän jälkeen? Näillä kauneuskikoilla olo pysyy raikkaana koko päivän.

1. Paitapuseron alla noroina valuva hiki ei valitettavasti viilennä. Varmista raikas olo hyväntuoksuisen talkin avulla. Taputtele talkkia aamulla ainakin rintojen alle, selkään ja reisien sisäpinnalle, etenkin jos käytät kapeaa hametta.

2. Oikeanlainen meikkivoide pelastaa pitkän työpäivän. Valitse ohut, mattapinnan jättävä ja pitkäkestoinen voide. Älä yliannostele, jotta iho kuultaa kauniisti läpi ja lopputulos on luonnollinen.

3. Pidä myös muu meikki kevyenä. Kerros vedenkestävää ripsiväriä, sipaisu voidemaista poskipunaa ja kosteuttava huulikiilto riittävät hyvin. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni, jotta ne eivät hiosta niskaa.

4. Vältä keinokuituisia, tyköistuvia vaatteita, jotka tekevät olosta helposti tukalan. Pukeudu luonnonkuituihin kuten silkkiin, puuvillaan ja pellavaan. Mustat vaatteet varastoivat lämpöä, joten suosi vaaleaa.

5. Jalat pysyvät raikkaina koko päivän, kun levität niihin aamulla viilentävää jalkadeodoranttia. Jos käytät nahkajalkineita ilman sukkia, muista sumuttaa raikastavaa suihketta välillä myös kenkiin.