Neljä tapaa, joilla muunnat suosikkiuikkarisi näyttäväksi yläosaksi

Kesäkauden rantautuessa myös vaateliikkeiden mallistot täyttyvät mitä ihanimmista uimapukumalleista. Näillä vinkeillä lempiuikkarisi muuntautuu näyttäväksi vaatekappaleeksi, lisäten ilmettä hellepäivien asuusi.

1. Valitse läpinäkyvää

Muodikas kokouikkarin tai bikinien yhdistäminen läpinäkyvään mekkoon tai alaosaan on oiva valinta niille, jotka haluavat näyttää enemmän ihoa. Kun uikkarin päälle pukee muun muassa mesh-kangasta, sifonkia tai makrameeta, uima-asu ei peity kokonaan, mutta iho saa hieman lisää suojaa. Esimerkiksi bikinien yläosa muuttuu tyylikkääksi topiksi, kun alaosaksi pukee sortsit tai pitkän maksihameen. Kokouikkarin päällä taas toimii vaikkapa läpinäkyvä haalariasu.

Jos ihon esitteleminen epäilyttää, tyylin voi toteuttaa myös hillitymmin. Valitse yläosaksi vaikkapa pitsiä tai luotto t-paitasi. Asuun saa myös lisää peittävyyttä kuviollisella kankaalla.

Jeremy Scott

Agnes B

Isabel Marant 

2. Kanavoi sporttisuuttasi

Mikäli urheilullinen tyyli on enemmän sinun juttusi, kankaat kuten jersey, windbreaker, mesh ja scuba ovat loistavia vaihtoehtoja. Yksinkertaisemman lookin saavutat yhdistämällä bikinit ysärityylisiin, löysiin college- tai cargo-housuihin. Hamefaneille sporttisen uima-asun viimeistelee scuba-kankainen mekko. Kuumista kuumin kasaritrendi syntyy farkulla, tuulipukukankaalla sekä bikineistä stailatulla crop-topilla. Uskaltaudu kokeilemaan!

Jeremy Scott
Fenti Puma by Rihanna

3. Rokkaa katumuoti

Vaikkei uskoa saattaisi, uikkari toimii rantalookin ohella myös arkipäiväisemmässä asussa. Malttamaton luopumaan lempifarkkuhaalareistasi? Ei hätää! Pue suosikkihaalarien alle esimerkiksi urheiluliivimäinen bikiniyläosa tai anna uima-asun näkyä hieman toppisi alta. Lempifarkkusi yhdistät uimapukuun vaihtamalla bodyn kokouikkariin. Viileällä bikinien päälle voi pukea muun muassa väljän neuleen.

Tommy Hilfiger

4. Lomaeleganssia

Kanavoi kepeän eleganttia lomatyyliä stailaamalla katseenkääntävä uimapuku osaksi asuasi. Surffityyliä jäljitteleviä, pitkähihaisia uima-asuja on saatavilla kokouikkarin lisäksi myös bikinityyleissä, ja ne menevät helposti tavallisesta yläosasta. 

Yhdistä hihallinen uimapuku esimerkiksi kankaisen sortsiparin tai ilmavien culotte-housujen kanssa, mutta muista mittasuhteet! Leveälahkeiseen housuun sopii parhaiten simppeli yläosa, ja sama pätee, myös sortseihin sekä hameisiin. Pitkähihaisen surffityylin epäilyttäessä, liehuviin housuihin sopii myös perinteisemmät bikinitopit olkaimettomasta bandeau-mallista olallisiin yläosiin.

Tom Ford

Fenti Puma by Rihanna

Kuvat: Imaxtree