Näyttääkö kasvojesi iho samealta? Kirkasta se näillä vinkeillä

Edessä tärkeä päivä, mutta peilistä katsoo väsynyt ja harmaa naamataulu? Ei hätää, laadimme tehokkaan pelastussuunnitelman.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuori ja kosteuta

Samean ihon taltutuksessa suurimmat ihmeet tehdään jo ennen meikkikerrosten levittämistä. Karhean ihon pikapelastaja on nopea kuorinta yhdistettynä tehokkaaseen kosteutukseen. Kun kuollut ihosolukko on heivattu pois, kosteuttavat ainesosat pääsevät pehmentämään ihon silkkiseksi. Silmäpussien turvotuksen saa laskemaan silmänalusille tarkoitetuilla naamioilla tai kylmennetyillä lusikoilla.

Cien Aqua Moisturising Cream kosteuttaa korpuimmankin ihon. 3,90 e.

Tee kevyt pohja

Väsyneeltä näyttävän ihon kirkastamiseen ja tasoittamiseen kannattaa panostaa. Heleyttävä pohjustusvoide ja puolimattainen meikkivoide rakentavat toimivan kokonaisuuden. Pohjustusvoide pitää meikin paikallaan ja tuo kasvoille tervettä hehkua. Kevyt meikkivoide taas tasoittaa ihon sävyä ja pikkuvirheitä, mutta ei tee iholle sameutta korostavaa pakkelikerrosta.

Dermosil Illuminating Primer -meikinpohjustusvoide raikastaa ilmeen ja luo kestävän pohjan meikille. 8,90 e.

Lumene Blur -meikkivoide loihtii iholle puolimattaisen ja samettisen pehmeän lopputuloksen. 16,90 e.

Varjosta ja korosta

Kampita haamumainen look muotoilemalla kasvoja varjostusten avulla. Levitä varjostusväriä poskiluiden alle, nenänpieliin ja leukaluun alapuolelle, niin saat ryhtiä ilmeeseen. Varjostusten lisäksi huomio kannattaa kiinnittää toiseen kolmiulotteisuutta tuovaan meikkikikkaan: korostuksiin. Tummat silmänaluset pyyhkiytyvät pois, kun levität hieman keltaiseen taittavaa valokynää ylösalaisin käännetyn kolmion mallisesti silmien alapuolelle. Näin et korosta silmäpussejasi, vaan tuot valoa kasvojen keskikohtaan. Myös nenäluun korkein kohta, huulten amorinkaari ja kulmaluiden alue nauttivat niiden korostamisesta.

Voidemainen tai nestemäinen korostustuote on monien meikkaajien luottotuote, sillä se saa meikin hehkumaan. Levitä sitä muutama tippa c-kirjaimen mallisesti kulmaluulle ja poskiluulle. Myös pieni hipaisu korostustuotetta huulten amorinkaarelle ja nenäluun korkeimpaan kohtaan tuo kasvoille heleyttä.

Lush Feeling Younger -korostusvoide on hehkua kaipaavan unelmatuote. Tasaisesti levittyvä koostumus antaa uskomattoman hehkun ilman kimalteita. 17,50 e.

 

By Terry Touche Veloutee -valokynä muuttuu iholla täydellisen puuterimaiseksi ja peittää tummimmatkin silmänaluset. 41,60 e.

Erottele ripset

Väsymys paistaa myös silmistä. Siksi kannattaa välttää raskasta silmämeikkiä. Pelkästään ripsien taivuttaminen ja erotteleva ripsiväri riittävät. Punaisista silmistä kärsiville toimii meikkaajien salainen kikka: silmien punaisuutta vähentävät silmätipat, jotka yhdistetään alaluomen nudensävyiseen sisärajaukseen.

Dior Iconic Overcurl -ripsiväri nauttii kulttimainetta erottelevuutensa ja taivutukset pitävän koostumuksensa ansiosta. 35,90 e.

Tuo väriä poskille

Kevyt väri kasvoilla saa ihon näyttämään hohtavalta. Valitse siis poskipunaksi mahdollisimman raikas sävy. Kirkas pinkki tai heleä persikka toimii parempana raikastajana kuin perinteinen murrettu roosa.

Make Up Storen Blush-poskipuna levittyy tasaisesti tuoden kasvoille raikasta sävyä. 26 e.

Kiinnitä huomio huuliin

Jos kyseessä on todella akuutti tilanne, esimerkiksi treffit tai työhaastattelu, kiinnitä huomio huuliin. Rajaa huulet huolellisesti ja levitä niille kirkkaan väristä huulipunaa, niin skarppaat ilmeesi minuuteissa.

Treat Collection Pop Tastic -huulipunan koostumus hemmottelee huulia, pysyy paikallaan ja kerää kehuja runsaalla pigmentillään. 26,90 e.

Kuvat: Imaxtree, valmistajat

Katso myös:

Muotimerkit ottavat nyt kantaa syrjintään ja tasa-arvoasioihin – onko se tekopyhää vai hyvä juttu?

Näin teet täydellisen meikin työhaastatteluun – neljä pikavinkkiä

Fanitatko sinäkin Skamin Nooraa? Näin kopioit lookin