Näin vältät virheostokset

Oletko joskus ostanut vaatteen, ja katunut sitä myöhemmin? Niin mekin. Monesti. Tässä viisi helppoa vinkkiä joiden avulla vältät morkkiksen ja ostat vain täydellisiä vaatteita.

1. Mieti, mihin yhdistät uuden vaatteen.

Keksi ainakin kolme asua, joihin voit yhdistää uuden vaatteen. Se on helpoin keino varmistaa, että uusi tulokas sopii jo olemassa oleviin vaatteisiisi. Jos sinun pitäisi ostaa kaksi uutta paitaa uusien housujen pariksi, unohda koko juttu. 

2. Mieti, löytyykö sinulta jo vastaava vaate.

Et ehkä tarvitse enää kolmatta mustaa nahkatakkia. Jokaisen vaatteen pitäisi täydentää vaatekaappiasi ja tuoda sinne jotain uutta. Mieti siis, mitä vaatteita jo omistat ja täydennä varastojasi järkevästi. 

3. Tee tutkimustyötä.

Joskus saman vaatteen voi löytää useammasta paikasta. Selaile eri verkkokauppoja, sillä hinnoissa saattaa olla suuriakin eroja. 

4. Osta ennakkoon.

Tarvitsetko uudenimekon juhliin? Ole liikkeellä mahdollisimman ajoissa, niin vältyt paniikkiostoksilta ja saatat päästä halvemmalla.

5. Harkitse alelöydöt tarkkaan.

Alennukset voivat sekoittaa pään ja saada meidät ostamaan hetken mielijohteesta vaatteen, jota emme kuitenkaan osaa käyttää. Hyvä ohje on, että älä osta alennuksesta mitään sellaista, mitä et ostaisi täysihintaisena.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Parhaat juhlamekot alle 50 eurolla

Kesän 7 must have -muotiklassikkoa

Näin selviät korkkareissa koko päivän

Kuva: Imaxtree