Näin saat häivytettyä ihohuokoset

1. Ime tukokset pois

Liika talintuotanto on yksi syy ihohuokosten laajentumiselle. Kun talia erittyy liikaa, ihohuokosiin syntyy tuoksisia. Ne hapettuvat ja tummuvat lopulta mustapäiksi, jotka venyttävät huokosia suuremmiksi. Siksi ylimääräinen tali kannattaa puhdistaa iholta kasvonaamioilla.

2. Hoida tehotuotteilla

Kosteusvoiteiden alla käytettävät seerumit tuovat lisäapua ihonhoitorutiiniin. Ne estävät huokosia tukkeutumasta ja saavat ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta.

3. Kutista harjaamalla

Sähkökäyttöiset kasvoharjat tekevät ihosta heleämmän ja häivyttävät ihohuokosia. Harjat eivät kuori ihoa, vaan poistavat meikit ja epäpuhtaudet erityisen huolellisesti. Tehokkaan puhdistuksen ansiosta hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin.

4. Ehkäise suojaamalla

Kun iho altistuu uv-säteilylle vuosien ajan, huokoset alkavat laajentua. Suojaa ihoa ympäri vuoden aurinkosuojan sisältävillä meikki- ja ihonhoitotuotteilla.

5. Häivytä meikinpohjustajalla

Levitä kosteusvoiteen päälle ihohuokosia häivyttävä meikinpohjustaja, joka tasoittaa ihon pinnan välittömästi ja pidentää meikin kestoa. Paras lopputulos syntyy, kun tuotteen levittää iholle sormenpäillä taputellen. 

6. Piilota meikkivoiteella

Uutta teknologiaa hyödyntävillä meikkivoiteilla on helppoa taikoa ihohuokoset kadoksiin päivän ajaksi. Samalla kun ihon sävy tasoittuu, myös ihon pinnan epätasaisuudet katoavat. Lopputuloksena on sileämmän näköinen ja tuntuinen iho. 

Katso myös:

Näiden vinkkien avulla saat terveet hiukset

Seuraa näitä kauneusvloggaajia juuri nyt

Lisää volyymia ripsiin? Testasimme kolme uutuusmaskaraa pikkurahalla

Kuva: Imaxtree