Näin löydät täydellisen pikkumustan

Pikkumusta on Coco Chanelin lahja naisille. Oikein valittu mekko toimii vuodesta toiseen niin bileissä, illallispöydässä kuin cocktail-kutsuilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Valitse miellyttävä materiaali

Nyt kannattaa unohtaa trikoo. Valitse tukeva, rypistymätön kangas, joka on juhlava muttei kiillä liikaa. Kankaan pinta voi olla leikkisä, jotta klassinen asu saa näköistäsi särmää.

Löydä täydellinen koko

Huolellisesti valitussa pikkumustassa voi mennä mihin tahansa iltatilaisuuteen. Hyvin kaavoitettu mekko istuu vartalonmyötäisesti muttei ole liian tiukka. Jos mekossa on muotolaskoksia, varmista, että ne imartelevat vartaloasi.

Tätä et tiennyt

Coco Chanel suunnitteli pikkumustan naisten univormuksi, jonka piti vastata miesten tummaa pukua. Se oli länsimaissa ensimmäinen naisten musta asu, jota ei ollut tarkoitettu hautajaisiin.

Pidennä käyttöikää

Älä sovittele trendihullutuksia, kun valitset pikkumustaa. Laadukasta ja yksinkertaista mekkoa voi käyttää vuodesta toiseen. Pesetä mekko pesulassa ja tuuleta tarvittaessa. Pesulamaksut ovat pieni hinta siitä, ettei pesukone tärvele mekkoasi.

Tsekkaa nämä

Mekko on monikäyttöinen, kun helma päättyy polven yläpuolelle ja kaula-aukko on hillitty. Saat asuun halutessasi seksikkyyttä asustevalinnoilla. Pienet hihat sopivat kaikkiin vuodenaikoihin.