Näin kiinnität irtoripset

Vielä jokin aikaa sitten irtoripset kuuluivat vain misseille ja drag queeneille, mutta nykyään tuuheat nukkeripset sopivat kaikille.

Jos et ole vielä irtoripsien mestari, aloita näillä ohjeilla.

1. Paina peukalon ulkosyrjä pakkausta vasten ja irrota ripsirivistö varovasti vetämällä. Älä käytä voimaa, sillä ripsinauha saattaa venyä tai katketa.

2. Annostele liimaa varovasti ensin jonnekin muualle kuin suoraan ripsiin, vaikkapa paperilautaselle. Anna liiman kuivua, kunnes se muuttuu tahmeaksi. Tällä vaiheella on suuri merkitys ripsien kiinnitysvaiheen ja niiden kestämisen kannalta. Rajaa silmät ja levitä ripsiin mustaa maskaraa ennen irtoripsien kiinnitystä. 

3. Katso suoraan peiliin ja kallista päätä taaksepäin. Tällä tavalla silmäsi pysyvät auki, mutta koko liikkuva luomi on näkyvissä, Aseta ripsi luomelle ilman liimaa, jotta näet onko se sopivan pituinen vai täytyykö sitä lyhentää. Yleensä on hyvä lyhentää tasaisesti kummastakin päästä – ei vain ulkonurkasta. Jos silmäsi ovat suuret, ripsiä ei välttämättä tarvitse  lyhentää ollenkaan. 

4. Ota apuun tulitikku ja levitä tahmeaksi kuivunutta liimaa tasaisesti koko ripsinauhalle. Kiinnitä irtoripset aivan omien ripsiesi tyveen. Aloita silmän ulkonurkasta ja paina ripsen sisäreuna kiinni ensimmäisenä. Kiinnitä seuraavaksi keskikohta ja etene ulkonurkkaan. Harjaa irtoripset kiinni omiin ripsiisi mustalla maskaralla.

Nyx Cosmeticsin Wicked-irtoripset takaavat näyttävän katseen,  7,50/nelly.com

Katso myös:

7 hiusnaamiota, joita sinunkin kannattaa kokeilla

Seuraa näitä kauneusvloggaajia

Vuoden 2016 tärkeimmät puheenaiheet