Näin käytät ihon sävyä korjaavia tuotteita – kuusi alle 20 euroa maksavaa suosikkiamme

Ihon sävyä korjaavat tuotteet häivyttävät pakkasen pureman punoituksen ja tummat silmänaluset. Tuloksena on tasaisen kaunis kevätiho. 

1. Peitevärit on helppo häivyttää Beauty Blender Bubble -meikkisienellä. 19,90 e.

2. NYX Professional Makeup 3C Palette Color Correcting Concealer -peiteväripaletissa on kuusi kirkaspigmenttistä sävyä, jotka tekevät paletista riittoisan. Sävy 04, 14,70 e. 

3. Maybelline Studio Master Camo -peitevoidepaletissa on kattava kuuden sävyn kokoelma korostamiseen, korjaamiseen ja peittämiseen. 13 e. 

4. L'Oréal Paris Glam Beige -meikkivoide tuo kevyen kesäpäivetyksen kasvoille. Sävyt Light ja Medium Light, 15,90 e. 

5. Essence Concealer Palette -paletissa on neljä klassista korjailusävyä. 4,09 e.

6. H&M Beauty -peiteväritriosta voi sekoittaa itselleen juuri sen täydellisen sävyn. Tummat sävyt sopivat sellaisenaan varjostukseen. 9,99 e.

7. Tupsuta väsyneille tai punoittaville kasvoille Essence Multicolour Matt Pearls -puuterihelmiä. 4,09 e.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Psst! Näin käytät värinappien ja -puikkojen neljää sävyä:

Vihreä

Vihreä peittää ihon punaisuuden.Vihreää kannattaa levittää ainakin nenänpieliin, mutta myös kaikkiin punoittaviin kohtiin ja näppylöille

Violetti ja pinkki

Kylmät violetit ja pinkit sävyt toimivat valovoiteen tavoin ja kirkastavat ihoa. Niitä voi sivellä ihon sameisiin kohtiin, kuten otsalle ja poskiin. Violetti myös häivyttää keltaisuutta. 

Keltainen

Keltainen peittää ja kirkastaa ihon tummat kohdat, kuten silmäluomet ja silmänaluset. Sitä voi sutia pitkälle silmien alapuolelle poskien korkeimmille kohdille nenän molemmin puolin.

Punainen ja oranssi

Punertavat sävyt peittävät hyvin kaikki siniseen ja purppuraan taittavat ihoalueet, kuten tummat silmänaluset, verisuonet ja jopa tatuoinnit. Sinertävät silmänaluset peittyvät oranssilla vielä paremmin kuin keltaisella.

Color correcting -sävyjen ei ole tarkoitus toimia pohjameikkinä sellaisenaan, vaan värisävyjen korjaamisen jälkeen iholle levitetään vielä tavalliseen tapaan oma tuttu meikkivoide ja tarvittaessa peitevoide.

Lue lisää täältä!

Kuvat: Juha Salminen, valmistajat

Katso myös:

Tämä huulikiilto on pakko saada: sisältää kultahippuja ja aidon kukan

Näyttääkö kasvojesi iho samealta? Kirkasta se näillä vinkeillä

Tässä ovat Cosmopolitanin toimituksen suosikkikasvonaamiot