Näillä tuotteilla saat parhaan rusketuksen

Ulkona paistaa aurinko, ja se on meistä ihanaa! Muistathan kuitenkin suojata ihosi myös pilvisellä ja tuulisella säällä. Näiden tuotteiden avulla saat rusketuksestasi täydellisen. 

Kun naama on valkoinen ja iho epätasaisen sävyinen, ei tunnu hyvältä olla ilman meikkiä. SPF 20 -aurinkosuojan sisältävä Philosphyn No Reason To Hide -voide korjaa ihon sävyä ja auttaa ottamaan auringonsäteet vastaan. 38e/30 ml.

Eikö väri tartu? Sekoita pari tippaa Dr. Hauschkan sävyttävää värinestettä aurinkosuojatun kasvovoiteesi joukkoon ja päivetys on taattu. Tämä toimii myös meikkivoiteen seassa! 32,20 e/30 ml. 

Terve, kosteutettu iho on kauniin rusketuksen perusta. Elizabeth Ardenin Flawless Future -kosteusvoide korjaa ihon rakennetta ja antaa reilun aurinkosuojan uva- ja uvb -säteitä vastaan. SPF 30, 57 e/50 ml.

Jos vihaat tahmeaa tunnetta ja olet siksi laiska rasvaaja, tulet rakastumaan Biothermin Aqua-Gélee Solaire -aurinkosuojageeliin. SPF 30, 32 e/150 ml.

Ei kesää ilman Hawaiian Tropicin tuttua kookoksen tuoksua. Kevyesti suojaava ja ihoa hienostuneesti sävyttävä Golden Tint Protective Lotion syventää rusketuksen sävyä. SPF 15, 13,99 e/200 ml.

Öljymäiset aurinkosuojat pitävät vettä paremmin kuin voiteet tai suihkeet, mutta niiden suojakerroin on usein matala. Nivea Sun Protect & Bronze Tan Activating Protecting Oil -aurinkoöljy suojaa huolella ja sisältää rusketusta tehostavaa promelaaniuutetta. SPF 30, 14,90/200 ml.

Akneihollekin sopiva Eucerin Transparent Sun Spray Dry Touch antaa kestävän suojan vaikka onkin täysin näkymätön. SPF 30, 23,50 e/200 ml.

Aurinko vanhentaa, jaiks! Puhdas+ -aurinkosuoja lataa iholle reilun annoksen kollageenia ja biotiinia, jotka ennaltaehkäisevät ihon vanhenemista. SPF 22, 32,90 e/150 ml.

Garnier Ambre Solaire Clear Project+ -aurinkosuojasuihke on vesipedon suosikki. Väritön suihke on todella kevyt, mutta iholle jää silti miellyttävä tunne aurinkosuojasta. SPF 30, 12,50 e/200 ml.

Hieman päivettynyt iho rakastaa Acon Tan Boosting Lotion -aurinkovoidetta. Maltillisella kertoimella varustettu voide lisää melaniinin tuotantoa ja pidentää näin ihon rusketusta. SPF 10, 19,90 e/200 ml.

Piz Buin Instant Glow Skin Illuminating Sun Spray -suihke on todellinen tehopakkaus. Korkean suojan tuovan aurinkosprayn koostumus on kevyt ja se saa ihosi hehkumaan ylellisenä. SPF 30, 22 e/150 ml.

Värittömät kuivasumutteet ovat kieltämättä käteviä, mutta joskus on vaikea hahmottaa tuliko tuotetta varmasti riittävästi. Todellinen luksusaurinkovoide, Sisley Paris Super Soin Solaire Brume Lactée Corps Milky Body Mist on sprayn muotoon pakattu, maitomainen aurinkosuoja, joka suojaa ihoa uv-säteiden vanhentavila vaikutuksilta. SPF 30, 115 e/150 ml.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Siltä varalta, että haluat ottaa varaslähdön kesään…

9 asiaa, joista kiität itseäsi kolmekymppisenä

Uusi Cosmo on täällä!