Mies, nämä asiat sinun tulee tietää sängyssä

Cosmon naismanuaali paljastaa viisi kuuminta kikkaa, joiden avulla keräät täydet pisteet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Varo jälkijäristystä

Maa järisee makuuhuoneessa, ja maailma on hetken poissa tolaltaan. Sitten värinä lakkaa ja luulet, että homma on selvä. Väärin.

Jälkijäristys on vasta edessä. Nimittäin sillä, mitä teet seksin jälkeen, on yhtä paljon merkitystä kuin sillä, mitä teet sen aikana. Monille naisille läheisyys, vaikkapa lusikka-asennossa makaaminen, on tärkeää. Se luo yhteenkuuluvuutta ja lisää turvallisuuden tunnetta.

Jos lusikka ei tunnu luontevalta, etsikää teille sopiva tapa olla lähekkäin.
Läheisyyden kaipuulle seksin jälkeen on myös tieteellinen selitys: oksitosiini eli halaushormoni. Orgasmi vapauttaa aivoissa oksitosiinia ja herkistää naisen tuntemaan yhteenkuuluvuutta seksikumppaniinsa.

Sääntö numero yksi: Älä aliarvioi hellyyden ja kisuttelun voimaa.

2. Jos katsot, katso silmiin

Sinä kiihotut katsomisesta, naisesi tarvitsee sanoja – eikä rehellisesti sanoen aina ymmärrä tuijotusintoasi.

Älä ymmärrä neuvoa väärin. Nainen kyllä tykkää, kun häntä katsotaan. Ero on siinä, katsotko häntä ihaillen vai esineellistäen.

Jos kävelet kadulla ja hymyilet kauniille naiselle, hän todennäköisesti nauttii katseestasi ja tuntee olonsa seksikkääksi. Myös sängyssä miellytät naistasi eniten, kun katsot häntä syvälle silmiin. Silloin välillenne syntyy yhteys, joka on todennäköisesti hänen mielestään erittäin kuuma. Kun naisesi syttyy äärimmilleen, todennäköisesti myös oma nautintosi kasvaa.

Sääntö numero kaksi: Silmäpeli kunniaan.

3. Ylitä kielimuuri

Sinä annat hänelle suuseksiä, mutta naisesi ei liitele orgasmipilvissä. Ei syytä huoleen. Cosmon kielikylvyn opeilla otat homman haltuun hetkessä.

Todennäköinen virhe 1: Käytät liikaa tai liian vähän voimaa. Jotta saat oikean tuntuman, mieti, miten sulattaisit jäisen mehujään kuumilla huulillasi.

Todennäköinen virhe 2: Hankaat liikaa. Oppikirjasuorituksen salaisuus piilee hitaan kiusoittelun ja kiihkeän hieromisen taidokkaassa yhdistelmässä.

Älä masennu tai pelkää opetella. Kyllä sinä opit.

Sääntö numero kolme: Kertaa kielioppisäännöt!

4. Unohda itsekkyys

On selvää, että sinä saavutat huipun helpommin kuin naisesi. Siinä ei ole mitään väärää, mutta tosiasia kannattaa pitää mielessä.

Jos homma makuuhuoneessa kääntyy niin, että vain sinä nautit, naisesi voi turhautua ja pettyä. Kuka sitä nyt haluaisi? Keskity siis tuottamaan hänelle mielihyvää. Kysy, mistä hän tykkää, mutta opettele tulkitsemaan myös naisesi sanatonta viestintää. Eleet ja voihkaisut kertovat paljon. Milloin hänen kehonkielensä kertoo hurjimmasta hurmiosta?

Kiusaa, kosketa, tunnustele. Nautit itsekin enemmän, kun tiedät tyydyttäneesi myös hänet.

Sääntö numero neljä: Panosta esileikkiin.

5. Älä pelkää leluja

Mies, jos seksilelut tekevät sinut mustasukkaiseksi, katso peiliin. Vaikka kumppanisi haluaisikin esitellä sinulle lempilelunsa, ymmärrä, ettei se ole uhka yhteisille hetkillenne. Päinvastoin.

Ole ylpeä, jos nainen ottaa seksilelut puheeksi. Se tarkoittaa, että hän luottaa sinuun ja uskaltaa paljastaa salaisuutensa. Ja mikä parasta, voit myös ottaa oppia siitä, millaisista leikeistä naisesi pitää.

Sääntö numero viisi: Pyydä, että hän ottaa sinut mukaan leikkeihinsä.