Kuivuvatko kädet pakkasilla? Testasimme talven parhaat käsivoiteet

Moni meistä muistaa kyllä hoitaa kasvojaan, mutta unohtaa aivan liian usein rasvata kätensä ja kroppansa. Testasimme käsivoiteet, joilla pidät kätesi kauniina talvellakin.

Tuhti ja tehokas: Aco Special Care Protecting Hand Cream, 8,60 e.

TÄTÄ LUVATTIIN: Kosteuttaa ja pehmentää kuivia käsiä, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa. Vahvistaa ihon suojatoimintoa ja estää ihoa ärsyyntymästä.

NÄIN SE TOIMI: Voiteen koostumus oli niin tuhti, että se pelastaa varmasti myös erittäin kuivaksi ehtineen ihon. Tuote jätti kädet aavistuksen tahmaisiksi, mutta iho tuntui lyhyenkin kuurin jälkeen erittäin kosteutetulta. Hajusteeton voide sopi parhaiten käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa
tehotuotteena.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3/5

Spa-fiilis: O.P.I Pro Spa Protective Hand Nail & Cuticle Cream, 22,60 e.

TÄTÄ LUVATTIIN: Monitehoinen käsivoide kosteuttaa, kirkastaa ja suojaa käsiä. Ravitsee myös kynsiä ja kynsinauhoja.

NÄIN SE TOIMI: Raikas tuoksu toi mieleen balilaisen span. Voide imeytyi käsiin hetkessä, tuntui silkkiseltä ja jätti ihon sileäksi. Olen todella laiska
käyttämään kynsinauhaöljyä, joten oli kiva, että voide hoiti ne samalla. Huipputuote!

5/5

Raikas ja riittoisa: Clarins Hand & Nail Treatment Cream, 27,60 e.

TÄTÄ LUVATTIIN: Tehokas käsija kynsivoide, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Ravitsee kynsinauhoja ja tekee käsistä nuorekkaan näköiset.

NÄIN SE TOIMII: Koostumus oli ihanan kuohkea. Tuote kosteutti erinomaisesti myös kyynärpäät ja teki ihosta hyvinvoivan näköisen ja pehmeän tuntuisen. Pakkaus oli iso ja riittoisa: tällä pärjäisi koko talven! Tuoksu oli melko voimakas,
mutta raikas.

4.5/5

Kätevä minipakkaus: EOS Intensive Hand Lotion, Vanilla Orchid, 6,99 e.

TÄTÄ LUVATTIIN: Kosteuttava ja nopeasti imeytyvä vegaaninen käsivoide sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

NÄIN SE TOIMI: Käsivoide tuoksui voimakkaasti vaniljalta. Koostumus oli kevyt, ja voide imeytyi käsiin hetkessä. Kätevä minipakkaus oli helppo pitää
mukana. Ei välttämättä mikään tehokkain kosteuttaja, mutta toimii hyvin käsien hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

3/5

Apteekkilaatua edullisesti: L300 Skin Repair Hand Cream, 3,90 e.

TÄTÄ LUVATTIIN: Korjaava erikoiskäsivoide kuiville ja erittäin kuiville käsille. Suojaa, hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti.

NÄIN SE TOIMI: Vaikuttava hinta-laatusuhde! Hajusteeton voide oli superkosteuttava ja nopeasti imeytyvä. Toimisi varmasti hyvin myös kuurina iholle, joka on päässyt huonoon kuntoon. Tuubi oli riittoisa, ja hajusteeton tuote sopi myös herkkäihoiselle.

4/5

Ylellistä luonnonkosmetiikkaa: Mia Höytö Pumpuli Nourishing Hand Cream, 18,50 e.

TÄTÄ LUVATTIIN: Pehmentävä ja silottava käsivoide, joka hemmottelee ihoa orgaanisten öljyjen avulla. Imeytyy hetkessä. Kosteuttaa ja hoitaa myös kynsinauhoja.

NÄIN SE TOIMI: Testin tuotteista ylellisin – jo suloisen pakkauksen takia. Voide piti hieroa käsiin kunnolla, että se imeytyi. Jos iho on päässyt todella kuivaksi, tarttuisin ehkä vielä astetta kosteuttavampaan purkkiin.

4/5

Kuvat: Imaxtree ja valmistajat