Kim Kardashian lanseerasi oman kosmetiikkamerkkinsä ja teki 14 miljoonaa dollaria kahdessa tunnissa

KKW Beauty -kosmetiikkamallisto teki kauneusikonista kauneusmogulin.

Tosi-TV-tähti ja kauneusikoni Kim Kardashian West lanseerasi viime viikolla oman kosmetiikkamerkkinsä KKW Beautyn. Merkiltä tuli myyntiin voidemaisia contour-kittejä neljässä eri sävyssä. Kaksi vaaleinta sävyä myivät loppuun puolen tunnin aikana. Kaikki 300 000 varjostus-ja korostusväriä myivät loppuun kahdessa tunnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Kardashian nettosi 14,4 miljoonaa dollaria kahdessa tunnissa. Huh!

Kardashian järjesti julkaisujuhlat kodissaan Bel Airissa. Huoneet oli sisustettu Kardashianin ja hänen puolisonsa Kanye Westin tyylille ominaisesti äärimmäisen minimalistisesti nuden ja valkoisen sävyillä. Juhliin oli rakennettu "maaginen selfie-huone", joka oli täynnä hohtavia peilejä ja nudensävyisiä ruusuja.

– Haluan keskittyä pohjatuotteisiin, koska niiden käyttäjänä uskon kehittyneeni vuosien varrella huippuunsa, Kim sanoi lanseeraustilaisuudessa.

Kim tunnetaan etenkin contourin eli kasvojen muotoilun mestarina. Hän on saanut tuhannet himomeikkaajat ympäri maailman jäljittelemään tapaa muotoilla ja korostaa kasvoja niin, että otsa hehkuu ja poskipäät piirtyvät esiin. Kimin voimakas, kolmiulotteinen meikkaustyyli vaatii harjoittelua. Ei ihme, että jäljittelijöiden määrän kasvaessa Kim itse menee toiseen suuntaan.

– Nykyään meikkaan huomattavasti kevyemmin kuin aiemmin, mutta käytän yhä contouria päivittäin, kokonaisvaltaisesta minimalismista innostunut Kim selitti ELLE-lehdelle.

Valikoimiin on tulossa ainakin muun muassa silmänalusten peiteaineita, ihonhoitotuotteita ja puuterimaisia contour-paletteja. Joihinkin tuotteisiin tullaan sekoittamaan ikääntymistä ehkäiseviä ainesosia.

– Se on asia, josta olen erittäin innoissani, koska suhtaudun pakkomielteisesti kaikkiin tuotteisiin, jotka parantavat ihoa. En halua, että tuotteeni pelkästään peittävät. Tavoitteeni on, että niissä yhdistyvät ihonhoito ja meikki, Kim sanoo.

Jäämme innolla odottamaan, mitä hän seuraavaksi keksii!

Lähde: ELLE, Bustle
Kuvat: Instagram

Katso myös:

Kerro meille, mitä mieltä olet uudesta Cosmosta! Voita kosmetiikkaa

Julkkisten luottomeikkaaja kertoo: tällä simppelillä vinkillä saat kasvojesi ihosi hehkumaan hetkessä

Näistä emme luovu: markettien parhaat kosmetiikkalöydöt – kaikki alle 25 euroa