Käytäthän hiustenmuotoilutuotteitasi oikein? 6 yleisintä mokaa

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Suihkutat lämpösuojatuotetta vain hiusten päällimmäisiin kerroksiin

Pari satunnaista suihkausta ei riitä, vaan lämpösuojatuotetta on suihkutettava jokaiseen käsiteltävään hiusosioon ennen niiden muotoilua lämpölaitteilla. Harjaa hiukset levityksen jälkeen, jotta tuote sekoittuu tasaisesti kaikkialle hiuksiisi. Kiinnitä erityistä huomiota kasvoja kehystäviin suortuviin, jotka ovat yleensä esimerkiksi suoristusrautaa käytettäessä kovimman rasituksen alla.

2. Suihkutat volyymia antavaa tuotetta vain hiusten tyveen

Saadaksesi hiuksiisi äärimmäistä tuuheutta suihkuta tyveen tarkoitettuja volyymituotteita myös hiusten pituuksiin. Föönaa hiukset lopuksi pää alaspäin kallistettuna, jolloin lämpö pääsee lukitsemaan kuontalon kuohkeaksi.

3. Suihkutat hiuslakkaa liian läheltä

Suihkuta hiuslakkaa aina käsivarrenmitan päästä, jolloin se laskeutuu alas ohuena huntuna jättäen hiukset joustavaksi. Ethän halua tukkaasi lakkaläikkiä!

4. Käytät suolasuihketta vain hiusten päällimmäisiin kerroksiin

Paras lopputulos syntyy, kun jaat hiukset osioihin ja suihkit suolasuihketta myös hiusten alempiin kerroksiin. Näin rakennat tekstuuria kaikkialle hiuksiin.

5. Levität muotovaahdon vain hiusten tyveen

Rakennat muotovaahdon avulla kuohkeutta kaikkialle hiuksiisi, kun jaat kostean tukkasi kolmeen osaan ja levität kamman avulla niistä jokaiseen muotovaahtoa tyvestä latvoihin saakka.

6. Levität kiiltoa antavan seerumin kaikkialle hiuksiin

Sileät ja kiiltävät hiukset näyttävät kauniilta, mutta jos olet juuri taikonut hiuksiisi kuohkeutta, älä pilaa sitä yliannostelemalla kiiltoseerumia. Purista pisara pörröisyyttä vähentävää tuotetta kädellesi ja hiero kämmeniäsi yhteen. Käy sen jälkeen sormillasi kevyesti läpi hiusten latvat, mutta jätä paremmassa kunnossa olevat pituudet rauhaan.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com
Kuva: Imaxtree