Kauneimmat kuninkaalliset hääpuvut

Lauantaina prinssi Carl Philip ja Sofia Hellqvist sanoivat toisilleen tahdon. Yksi häiden odotetuin yksityiskohta oli Sofian hääpuku, joka pidettiin salaisuutena loppuun asti. Tässä näet meidän mielestämme kauneimmat kuninkaalliset hääpuvut kautta aikojen!

Uunituoreen prinsessa Sofian hääpuku oli tyrmäävän upea! Yksinkertaisen puvun juju olivat pitsihihat ja näyttävä laahus.

Ruotsin prinsessa Madeleine valitsi vuonna 2013 omiin häihinsä myös pitsiä. Hänen pukunsa oli hieman Sofian pukua muhkeampi ja lyhythihainen.

Prinsessa Sofian hääpuku oli yllättävän samantyylinen, kuin Catherine Middletonilla oli hänen ja prinssi Williamin häissä vuonna 2011. Yhteneväistä olivat niin pitkät pitsiset hihat kuin pitkä laahuskin.

Monacon ruhtinatar Charlene valitsi vuonna 2011 häihinsä olkapäät paljaaksi jättävän sileän puvun, jonka helmassa oli kaunis kirjailu.

Ruotsin kruunuprinsessa Victoria juhli häitään vuonna 2010. Hänen puvussaan oli lähes viisi metriä pitkä laahus. Päässään Victorialla oli Ruotsin kuningasperheen perinteinen häätiara, jota hänen äitinsä kuningatar Silviakin käytti omissa häissään.

Yksinkertaista linjaa noudatti myös Norjan prinsessa Mette-Marit omissa häissään vuonna 2001. Hauskan lisän pukuun toi pitkulainen kukkakimppu.

Isoimman ja kermakakkumaisimman hääpuvun palkinnon voittaa kiistattomasti prinsessa Diana. Tämä legendaarinen puku nähtiin hänen ja prinssi Charlesin häissä vuonna 1981.

Kenties niin prinsessa Sofia kuin herttuatar Catherinekin saivat inspiraation pitsiseen hääpukuunsa Monacon prinsessa Grace Kellyn vuoden 1956 hääpuvusta.

Osattiin sitä ennen vanhaankin. Englannin kuningatar Elizabethilla oli hänen ja prinssi Philipin häissä vuonna 1947 puku, jonka katseenvangitsijana toimi pitkä pitsinen laahus.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Tiesitkö tätä Carl Philipin ja Sofian häistä?

Näin nautit häistä enemmän kuin morsian

Näin pidät hyvän puheen juhlissa