Kate Middletonin suosikkintennareiden hinta alle 60 euroa – kenkien myynti tuplaantunut hetkessä

Nämä tennarit ovat myös Cosmon toimituksen lempparit.

Olemme aina fanittaneet Cambridgen herttuatar Kate Middletonin, 35, tyyliä ja tapaa, jolla hän yhdistelee hintavia tuotteita halpislöytöihin.

Kate yllättikin muotiväen heti häidensä jälkeisenä päivänä vuonna 2011 astumalla ulos Buckinghamin palatsista Zaran sinisessä mekossa. Sittemmin Kate on bongattu päällään myös muun muassa Topshopin ja brittiläisen Glamorous-merkin edullisia vaatteita.

Viime kuukausina Kate näyttää löytäneen myös uudet, edulliset suosikkikengät. Hänet on nimittäin nähty Superga-merkin klassisissa, valkoisissa tennareissa muun muassa lokakuisella Kanandan-vierailullaan sekä sittemmin Lontoon maratonin kannustusjoukoissa. Daily Mail uutisoikin, että kenkien myyntiluvut ovat tuplaantuneet Katen fanituksen myötä.

Superga on vuonna 1911 Torinossa perustettu kenkävalmistaja. Italialaismerkki tunnetaankin ennen kaikkea rennoista sportti- ja vapaa-ajankengistään. Sen lisäksi, että Katen suosiman tennarimallin hinta on alle 60 euroa, ovat ne jalassa ihan mielettömän mukavat. Suosittelemme!

Lokakuussa Kate tepasteli lempitennareissaan Kanadassa.

Viime kuussa Kate hurrasi ne jalassa myös maratoonareille Lontoossa.

Myöhemmin samana päivänä tennarit pysyivät jalassa, vaikka muu asu vaihtui.

Superga Cotu Classic -tennarit, 59,95 e

Kuvat: Gettyimages, MVPhotos, Superga