Kastele ripset ennen ripsivärin levittämistä – siis mitä?

Ripsiväri ja vesi kuulostavat todella huonolta yhdistelmältä jokaisesta, jonka ripsarikerrokset sade on joskus päässyt yllättämään ja levittämään pitkin silmäluomia. Siksi Marie Clairen jakama ripsivärivinkki tuntuukin oudolta. Voivatko vesi ja ripsiväri toimia yhdessä?

Hiusmuotoilija Leanne Citronen mukaan ripsiväri levittyy paremmin ja pysyy pidempään, kun ripset kastelee kevyesti vedellä ennen ripsivärin levittämistä. Hän perustelee asiaa sillä, että esimerkiksi kosteusvoidekin levittyy ja imeytyy paremmin hieman kosteaan ihoon.

Cosmo kokeili ripsikikkaa, kasteli ripset sormin muutamalla tipalla vettä ja toteaa saman kuin Marie Clairenkin testaaja: ripsiväri tosiaan levittyy sulavammin, sitä voi sutia monen vedon verran ilman paakkuja, ja etenkin vanha, jo hieman kuivahtanut ripsiväri levittyy märkiin ripsiin kauniimmin kuin kuiviin. Märät ripset sai myös eroteltua toisistaan helpommin, joten ripsistä tuli kauniin tasainen ja paakuton rivistö. Kovin paksusti kerrostettua lopputulosta märkiin ripsiin ei saa syntymään, mutta etenkin siistiin arkimeikkiin erikoinen ripsivärivinkki toimii todella hyvin.

Lue myös:

Tämä huulikiilto on saanut somen sekoamaan – katso, mikä tuote on kyseessä

Kaipaatko ideoita kesäkynsiin? Seuraa näitä Instassa

Näin korjaat 5 yleisintä meikkimokaa

Kuva MVPhotos

Alkuperäinen juttu: Marie Claire