Jos haluat pysyä kartalla uusista trendeistä, seuraa näitä naisia!

Tervetuloa seurapiireihin! Nämä julkkisten lapset ovat uusia trendsettereitä, joita muotimaailma seuraa nyt herkeämättä. 

KAIA GERBER <5 FRILLA

Kuka? Kaia Gerber, 16, on mallilegenda Cindy Crawfordin tytär ja tämän hetken hehkutetuin mallitulokas. Kaia on kuin ilmetty äitinsä, ja hän on kävellyt jo muun muassa Saint Laurentin, Marc Jacobsin ja Chanelin näytöksissä.

Trendi: Luulitko, että röyhelömania olisi jo ohi? Tuplafrillat toimivat kevään juhlissa, arjessa röyhelöt sopivat erityisen hyvin farkkujen tai pooloneuleen pariksi.

DELILAH BELLE HAMLIN <3 VOIMABLEISERI

Kuka? Delilah Belle Hamlin, 19, on mallilupaus, josta povataan seuraavaa Bella Hadidia. Tosi-tv-tähti Lisa Rinnan ja näyttelijä Harry Hamlinin tyttärellä on jo yli puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa, ja hän solmi viime vuonna sopimuksen arvostetun IMG Models -mallitoimiston kanssa. 

Trendi: Mikään ei huuda niin kovaa GIRL BOSS kuin voimakkaalla hartialinjalla varustettu jakku. Yhdistä statement-bleiseri minimittaiseen mekkoon ja sukkabootseihin.

PARIS JACKSON <3 LÄPIKUULTAVUUS

Kuka? Paris Jackson, 19, on edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin tytär. Mallina ja näyttelijänä siipiään kokeillut monilahjakkuus on nähty jo Harper’s Bazaarin sekä Australian Voguen kannessa. Ei yllättäisi, jos Paris ryhtyisi vielä isänsä jalanjäljissä laulajaksi.

Trendi: Läpikuultavia materiaaleja ja alusvaatteiden vilauttelua nähtiin runsaasti kevään näytöksissä. Jos vilauttelu epäilyttää, valitse mekko tai paita, jossa hihat ovat läpikuultavaa materiaalia. Myös kerrostamalla erilaisia mesh-kankaisia vaatteita voi leikitellä paljastavan ja peittävän tasapainolla.

HAILEY BALDWIN <3 MIDIMEKKO

Kuka? Yksi tämän hetken seuratuimmista katumuotitähdistä on ehdottomasti malli Hailey Baldwin. Hänen isänsä on näyttelijä Stephen Balwin ja bestiksiään ovat Gigi Hadid ja Kendall Jenner.

Trendi: Naisellinen midimitta on tämän hetken tyylikkäin hameenpituus. Valitse helma, joka ylettyy puoleen väliin pohjetta. Silloin pituus imartelee vartaloasi. Levenevä hame näyttää parhaalta yksinkertaisen, vartalonmyötäisen yläosan kanssa. 

Kuvat: Imaxtree