Ihana päivä

Tehopäivä on hyvä päivä.

Tänään oli aivan ihana päivä. Välillä tekee hyvää päästä pois Munkkivuoren toimituksestamme ja kävellä inspiroitumassa ihmisten ilmoilla.

Etäpäiväni sujui näin:

Päätin aamulla kävellä keskustaan ratikka-ajelun sijaan ja kerrankin oli niin lämmin, että hiki meinasi nousta pintaan. Kruununhaassa Qulma-kahvilan kohdalla minulle tuli jännä tunne, että pitäisi poiketa kahville. Usein kannattaa luottaa vaistoonsa. Qulmassa oli yksin kahvilla myös Wrangler-farkkumerkkiä maahantuova Ilmari. Se sattui sopivasti, sillä minun olikin pitänyt soittaa hänelle työasioissa. Kuvaamme nimittäin ensi viikolla seuraavan lehden farkkuekstraa.

Spontaanin palaverin jälkeen poikkesin viereisessä liikkeessä nimeltään Mariankadun olkkari. Mukaan tarttui kettutarjotin ja suihkugeeli.

Seuraavaksi lähdin kiertämään pr-toimistoja. Etsin vaatteita ja asusteita syksyn suureen muotiekstraan. Mallistot ovat todella hienoja!

Kun nälkä yllätti, olikin jo aika siirtyä nauttimaan italialaista lounasta pr-toimisto Polhemiin, jossa toimittajille esiteltiin vihdoin Lindexin ja Missonin yhteistyömallisto. Valitettavasti se on julkinen vasta elokuun lopussa, enkä voi näyttää teille edes pientä vilausta. Voin kuitenkin vakuuttaa, että vahvat värit ja printit ovat upeita. Pidin kuitenkin eniten malliston nahkalaukuista. En malta odottaa, että pääsen shoppailemaan sellaisen itselleni.

Lopuksi vuorossa oli lisää vaatteiden metsästystä, jonka jälkeen kävin vielä tutustumassa muutaman kosmetiikkamerkin syysuutuuksiin, kuten Artdecon Dita von Teesen kanssa tehtyyn kokoelmaan.

Huh, olipa tuottelias päivä. Kaiken kruunasi pesismatsi, jota pyöräilin katsomaan. Nyt lepoa ja huomenna taas työn kimppuun!

Emmi-Liia

PS. Asuni oli tänään Lindex/Missoni-tilaisuuden innoittama:

Printtihousut Zara
Musta toppi Monki
Kello Michael Kors