Hyvästi, varjostukset! Nyt tulee strobing

Contouringin ja varjostusten väistyessä huomion varastavat kuulto ja korostus eli strobing. Tarkoituksena ei ole saada ihoa kimaltamaan diskopallon lailla, vaan luoda kasvoille kaunista kuultoa ja korostaa erityisesti poskipäitä. Sekoittamalla meikkivoiteeseen helmiäistä pohjustusvoidetta saat meikkipohjastasi raikkaan hehkuvan. Viimeistele meikki levittämällä kuultotuotetta ohimoille, poskipäille ja amorinkaaren yläpuolelle. '

1. Pumppaa ihoon ensin reilusti kosteutta. Ravitseva kosteusvoide tekee ihosta kimmoisan ja pohjasta tulee tasainen. Jos ihosi on rasvoittuva, valitse geelimäinen koostumus.

2. Hyvä pohjustustuote pitää meikin paikallaan koko illan. Valitse helmiäistä sisältävä ja valoa taittava tuote. Saat sekä pitoa että hehkua.

3. Käytä oikean meikkivoidesävyn valintaan aikaa. Sama sävy ei toimi kasvoilla kesät talvet. Valitse tarpeeksi peittävä, ihon väriä tasaava, mutta koostumukseltaan kevyt tuote. Marssi rohkeasti kosmetiikkamyyjän luo ja luota asiantuntijaan.

4. Peitä ihon virheet peitevoiteella. Valitse nestemäinen tuote ja unohda puikkomaiset versiot.

5. Valitse voidemainen korostusväri, joka on lähellä ihon omaa sävyä. Älä missään nimessä valitse valkoiseen taittavaa korostusväriä. Se kuljettaa sinut suoraan 1990-luvulle. Vaalealle iholle sopii hieman kellertävän kermainen sävy, tummempaa imartelevat ruusuisemmat sävyt.

6. Levitä kuultovoidetta kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin valo osuu eli poskipäille, kulmaluulle, nenänvarren keskelle, silmäkulmiin ja amorinkaarelle. Häivytä rajat huolellisesti sormin, häivityssiveltimellä tai sienellä.

L'Oréal Paris Lumi Magique -meikinpohjustusvoihde antaa kasvoille kauniin hehkun. 17,90 e.

            

Lush Feeling Younger Skin Tint -kuultotuote viimeistelee meikin. 17,95 e.

Katso myös:

Näiden vinkkien avulla saat terveet hiukset

Cosmo testaa: Huulirasvat

Kolme outoa meikkivinkkiä, jotka oikeasti toimivat

Kuva: Imaxtree