Cosmon testissä: Hoitovedet eli essencet

Hoitovedet olivat pitkään toimutuspäällikkö Lindalle täysi mysteeri, mutta nyt ne ovat olennainen osa hänen ihonpuhdistusrutiiniaan.

 

Kallis kiristäjä: Cremorlab Mineral Treatment Essence, 53,60 e.

Tätä luvattiin: Monivaikutteinen hoitoneste sisältää merkin patentoimaa, mineraalipitoista T.E.N.-lähdevettä, joka hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Häivyttää juonteita ja ihohuokosia. Sisältää muun muassa ruusuvettä, kamomillaa ja rooibos-uutetta.

Näin se toimi: Superkevyt tuote raikasti, heleytti ja tasoitti ihoa. Hyvin pian piti kuitenkin lisätä seerumi, sillä kuivia kohtia alkoi kiristää inhottavasti. Pullo oli riittoisa, mutta testin kallein. Toisaalta tätä essencea voi käyttää kätevästi myös kasvovetenä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3.5/5

Kaksi yhdessä: Pixi Rose Caviar Essence, 42 e.

Tätä luvattiin: Kapseloituja kukkaisöljyjä sisältävä essence yhdistää seerumin ja hoitonesteen. Raikastaa, kirkastaa ja pehmentää ihoa. Sisältää luonnon öljyjä, jotka tuovat iholle antioksidanttisen vaikutuksen.

Näin se toimi: Geelimäinen, voimakkaasti ruusulta tuoksuva essence levittyi tahmeana, mutta se sulautui ihoon mainiosti, aivan kuin se olisi kadonnut kasvoilta. Pisteet kotiin siitä, että tuote täytti molemmat toimenkuvansa, hoitonesteen ja seerumin, erinomaisesti! Loisto-ostos, jos haluat vähentää puteleiden määrää kylppärissäsi.

4.5/5

Nuorennuseliksiiriä: Origins Three Part Harmony Tri-Phase -hoitovesi, 39 e.

Tätä luvattiin: Monitoimituote uudistaa, kosteuttaa ja heleyttää narsissiuutteen avulla. Lopputuloksena on silkkisen pehmeä, nuorekas iho, joka on valmis vastaanottamaan muiden hoitotuotteiden hyödyt.

Näin se toimi: Kevyt hoitovesi tuntui iholla raikkaalta ja virkistävältä. Testin öljymäisin koostumus, mikä näkyi ja tuntui: ihoa ei kiristänyt, vaan lopputuloksena olivat hyvin kosteutetut, pehmeät ja kuulaat kasvot. Jos kasvoöljyt ovat juttusi, tykkäät myös tästä! Plussaa tyylikkäästä pullosta ja kauniista pastellikerroksista. 

5/5

Loistava pohja: Elizabeth Arden Ceramide Youth Restoring Essence, 45 e.

Tätä luvattiin: Raikastava hoitoneste, jonka välittömästi imeytyvä koostumus tuo iholle kosteutusta, lipidejä ja ravinteita, joita iho menettää ikääntyessään. Tuote sisältää 73 eri mineraalia sekä keramideja.

Näin se toimi: Pullo oli painava ja tuoksu outo, mutta unelmankevyt koostumus imeytyi nopeasti ja iho tuntui puhtaalta ja täyteläiseltä. Hoitovesi teki kasvoista myös mattapintaiset – eli täydellisen pohjan muille ihonhoitotuotteille.

4/5

Herkkuvettä: Dior Balancing Hydration 2 in 1 Sorbet Water, 43 e.

Tätä luvattiin: Tasapainottaa ja kaunistaa ihoa yhdellä levityksellä. Malva stimuloi verenkiertoa, ja jasmiinivesi kosteuttaa. Hoitovesi pienentää ihohuokosia ja vähentää punaisuutta.

Näin se toimi: Pullosta leimahti heti ihanan ylellinen tuoksu. Hoitovesi teki ihosta puhtaan ja heleän, eikä jättänyt sitä lainkaan kuivaksi. Aivan kuin iho olisi imenyt seuraavat hoitotuotteet itseensä tavallista tehokkaammin.

4.5/5

Tahmanassu: Lumene Lähde Aqua Lumenessence -hoitovesi, 12,90 e.

Tätä luvattiin: Kosteuttava hoitovesi valmistelee ihon muita hoitotuotteita varten ja auttaa lukitsemaan kosteutta iholle. Käytön jälkeen odottaa täyteläinen, kosteutettu ja raikkaan näköinen iho.

Näin se toimi: Tuote oli niin juoksevaa, että sitä lörpsähti kädelle liikaa. Hoitovesi teki ihosta nihkeän ja tahmean, ja nenänpielistä alkoi hieman kiristää. Teki mieli lisätä seuraava tuote kasvoille mahdollisimman nopeasti. Tuoksu oli kuitenkin miellyttävä.

3/5

Kuvat: Valmistajat ja Imaxtree