Haaveena näyttävät kulmakarvat? Kokosimme yhteen helpot ohjeet, joiden avulla onnistut

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Muotoile maltilla

Kulmakarvoja muotoillessa kannattaa olla varovainen. Liiallinen nyppiminen saattaa vahingoittaa karvatuppea ja hidastaa karvojen kasvua. Turvallisin tapa on poistaa itse vain hajakarvat kulmien alapuolelta, välistä ja ohimoilta ja jättää muotoilu kosmetologille.

Valitse värisi

Värjäsitkö hiuksesi tummiksi, mutta kulmasi ovat edelleen vaaleat? Pyydä kosmetologiasi värjäämään kulmasi hoitokäyntien yhteydessä ja ylläpidä väriä kotikonsteilla. Katso ohjeet kotivärjäykseen täältä!

Kohota kulmiasi 

Suurin osa suomalaisista kaipaa kulmakarvoihin vahvistusta meikillä. Puuterimainen kulmaväri antaa pehmeänn ja luonnollisen lopputuloksen, kulmakynä taas sopii voimakkaampia kulmia kaipaavalle. Älä koskaan piirrä kulmia viivamaiseksi, sillä se saa ilmeen näyttämään kovalta ja vihaiselta. Töpöttele sen sijaan kulmalinjaan pieniä pisteitä kynällä ja tasoita väri kulmaharjalla. Sipaise kulmakarvojen alle valovoidetta: se korostaa ja kohottaa kulmia. Viimeistele meikki hiustesi sävyyn matchaavalla kulmageelillä. Varo, ettet valitse liiaan lämpimään taittavaa sävyä, sillä se imartelee vain harvoja. 

Tee näin

1. Kampaa kulmakarvoja alaspäin vastakarvaan. Käytä kulmaharjaa tai pestyä ripsiväriharjaa.

2. Korosta kulmiesi luonnollista muotoa piirtämällä niiden yläreunaan hento katkoviiva. Kampaa sitten kulmakarvat ojennukseen.

3. Rajaa seuraavaksi kulmakarvojen alareuna. Painele karvojen juureen pieniä pisteitä kulmakuynällä kasvusuunnan mukaisesti.

4. Levitä kulmiin kulmakynän sävyistä, puuterimaista kulmaväriä. Parhaan lopputuloksen saat sirolla, viistopäisellä siveltimnellä.

5. Kampaa lopuksi kulmakarvat siisteiksi ja viimeistele ne kulmageelin avulla. 

Diorshow Brow Chalk -kulmakynä, noin 27 e

Artdeco Gel Cream For Brows, sävy Mocha, 16 e

Urban Decay Brow Tamer kulmakarvageeli, 22, 90 e

IsaDora Eyebrow Lifter -korostuskynä, 13,30 e

Kuva: MVPhotos, valmistajat