Edessä lomareissu? Kopioi rennot asuideat julkkisten lentokenttätyyleistä

Lentoliput kouraan ja kohti uusia seikkailuja – tyylistä ja mukavuudesta tinkimättä.

Valitse reissuun mukavat vaatteet, jotka myös näyttävät hyviltä. Näitä julkkisten reissutyylejä fiilistelemme juuri nyt.

Selena Gomezin lentokenttälook henkii ysäriviboja ja on täynnä cool girl -asennetta. Miksi lentää epämukavissa, tiukoissa vaatteissa, kun college-housut näyttävät näin hyviltä? Selena yhdistää verkkarit napapaitaan, väljään farkkurotsiin ja todella trendikkäisiin värillisiin aurinkolaseihin, jotka ovat tehneet paluun aurinkolasimuotiin.

Karlie Klossin lentokenttätyylin avaimet ovat maata viistävä takki ja tennarit. Matkalle kannattaa varata kengät, joissa jalat eivät väsy, vaikka tarpoisi isonkin lentokentän poikki. Tennarit ovat myös kätevät, jos nimeäsi jo kuulutellaan ja lähtöportille pitää pinkaista nopeasti (miksi siellä tax free -myymälässä aina menee ajantaju?).

Matkustusasua miettiessä tärkeää on käytännöllisyys ja kerroksellisuus – tämän tietää myös Hailey Baldwin. Koomikko Alec Baldwinin tytär tekee menestyksekästä uraa mallina ja hän on myös monien seuraama trendsetteri. Kaunottaren reissutyyli koostuu usein mukavista huppareista ja bomber-takeista, jotka on helppo riisua pois, jos määränpäässä onkin paljon lämpimämpää.

Ruby Rose jaksaa ihastuttaa androgyynillä tyylillään (käsi ylös: kellä muulla on girl crush Rubyyn?). Orange is the New Black -sarjasta tuttu näyttelijätär pysyy uskollisena tyylilleen myös matkustaessa: tähden lentokenttätyylin kulmakivet ovat mukavat shortsit ja aina muodissa oleva musta biker-nahkatakki.

Malli Ashley Graham luottaa reissatessa verkkareihin ja dekolteen paljastavaan paitaan. Asusta tekee kuitenkin siistin beige nahkarotsi sekä kissamaiset aurinkolasit, jotka suojaavat niin auringolta kuin paparazzien salamavaloilta.

Kendall Jenner näyttää mallia, kuinka hyödynnät pyjamatrendiä matkustusasussasi. Valitse rentojen housujen pariksi aamutakkia muistuttava trenssi, joka on tehty samasta kankaasta. Jos päädyt Kendallin tavoin raitakuosiin, muista vanha sääntö: pystyraita hoikentaa, vaakaraita leventää.

Kuvat: MVPhotos

Katso myös:

Muotimerkit ottavat nyt kantaa syrjintään ja tasa-arvoasioihin – onko se tekopyhää vai hyvä juttu?

Kauneussensaatio Huda Kattan: "Isäni toivoi minusta presidenttiä"

Unohda tukkakriisit! Tämän Diorin näytöksessä ihastuttaneen kampauksen teet hetkessä