Edessä häät tai festarit? Viisi rentoa kampausideaa kesän juhliin

Kopioi catwalkien kampaukset omaan juhlalookiisi, olitpa sitten tulevan kesän morsian tai juhlavieras.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Valloittava kiharapilvi

Rodarte

Kevään ja kesän 2017 -catwalkeilla nähtiin paljon kiharaa ja usein isoina, pilvimäisinä massoina. Kiharaa näkyi myös maltillisempina versioina, mutta erityisesti hiukan pörröinen ja luonnollisen näköinen kihara näytti valloittaneen kampaajien sydämet.

Kokeile kiharapilven tekemiseen esimerkiksi foliopatukoita. Tuo hiuksiin rakennetta suihkimalla niihin runsaasti suolasuihketta. Jätä foliot tukkaan yön ajaksi varsinkin, jos haluat tiivistä kiharaa. Lisää lopuksi kuiviin hiuksiin rakennetta antavaa tuuheuttavaa suihketta ja pörrötä hiukset pilveksi. Kiinnitä hiusten sivut koristeellisilla pinneillä.

Boheemit lettikampaukset 

Letit pitävät edelleen pintansa myös kesän hiustyyleissä. Ne ovat helppo ja käytännöllinen valinta juhliin varsinkin, jos valitset luonnollisen ja pörröisen lettilookin. Se vain paranee illan mittaan.

Erdem

Helppo lettikampaus syntyy tekemällä 2-3 lettiä niskaan vierekkäin ja kiepsauttamalla ne lopuksi kaikki yhteen.

Rocco Barocco

Rocco Baroccon näytöksessä esitellyn, pörröisen lettikampauksen teet kihartamalla hiukset, tekemällä letit molempien korvien taakse sekä taittamalla ne sitten vierekkäin pään päälle. Kiinnitä pienillä pinneillä.

Muista laittaa lettikampauksien pohjalle esimerkiksi kuivashampoota, suolasuihketta tai tuuheuttavaa sprayta, jotta kampaus pysyy koossa. Availe lopuksi lettejä varovasti sormin, niin saat kokonaisuudesta muhkeamman näköisen. Jos tukkasi on ohut, voit myös tupeerata sitä ennen letittämistä. Viimeistele hiuslakalla.

Suloiset sykeröt

Lettien lisäksi catwalkeilla näkyi hauskoja sykeröitä. Niitä oli tehty villisti pää täyteen tai sitten vain muutama, yksi hillitympi sykerö. 

Anteprima

Toteuta tyyli kasaamalla päällishiukset sekaiselle sykerölle lähelle otsaa. Jätä loput hiukset auki. Kiinnitä sykeröt pinneillä. Voit myös tehdä letin sykerön pohjalle. Sykeröihin pätevät samat keinot kuin lettikampauksiinkin, eli jos haluat kampauksesta rennon ja tuuhean, lisää ennen sykeröintiä hiuksiin tuuheuttavaa suihketta.

Hiuskoristeet

Catwalkeilla vilahteli paljon koristeltuja hiuksia. Hiuksissa näkyi kukkia, erilaisia koristenauhoja ja isojakin yksityiskohtia. 

Rodarte

Rodarte

Dior ihastutti upeilla hempeänvärisillä kukilla, joita oli ripoteltu mallien pään päälle. 

Paljettinauhat tai isot kukat hiuksissa sopivat erityisesti kesämorsiamelle tai festarilookiin. Voit myös pujottaa hiuksiin kauniin, koristeellisen kaulakorun. Kiinnitä kukat tai koristeet pinneillä. 

Yksinkertaisuus on valttia

Pörröisyyden ja koristeiden rinnalla nähtiin myös simppeleitä, klassisia hiustyylejä. Hiukset vedettiin korvien taakse ja kiinnitettiin hiusklipsuilla tai vedettiin tiukasti niskaan lettinutturalle.

Kenzon lettinuttura syntyy sliipattujen hiusten pohjalle. Vedä hiukset tiiviisti tiukalle ponnarille niskaan, käytä apuna tarvittaessa lakkaa tai hiusgeeliä. Letitä hiukset tiukalle letille, taita letti kaksinkerroin, piilota letin pää ponnarin alle ja kiinnitä pinneillä. Viimeistele lakalla. Halutessasi tee viimeinen silaus näyttävillä korvakoruilla.

Beccarian malleille oli lisätty hillittyjä laineita hiuksiin, tehty keskijakaus, vedetty hiukset korvan taakse ja kiinnitetty sivulle pinneillä. Tässä tyylissä hiukset pysyvät pois tieltä, eivätkä tule tielle kovassakaan menossa. Tyyli näyttää kauniilta niin lyhyissä kuin pitkissäkin hiuksissa. Kiinnitä joko yksinkertaisilla, huomaamattomilla pinneillä tai käytä koristeellisempia, korumaisia pinnejä.

Kuvat: Imaxtree

Katso myös:

Unohda tukkakriisit! Tämän Diorin näytöksessä ihastuttaneen kampauksen teet hetkessä

Kasarikiharat valloittivat catwalkit – näin kopioit trendilookin vartissa

Hyvästi, tukkakriisit! Ratkaisimme kuusi yleisintä hiuspulmaa