Asukriisi ja festarit edessä? Poimi tästä kolme vinkkiä kesän trendikkäimpään festarityyliin

Festareille pukeutuminen voi olla Suomessa haastavaa, kun haluaisi samaan aikaan laittaa ykköset ylle, mutta pitäisi selviytyä arvaamattomassa säässä sekä viilenevässä illassa. Nämä kolme trendiä on helppo toteuttaa, vaikka aurinko ei paistaisi kuin Coachellassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Farkku

Ysäri jatkaa voittokulkuaan ja denim on yksi ensi syksyn keskeisimmistä trendeistä. Se kannattaa ottaa haltuun jo kesällä, sillä farkkua kätevämpää festariasustetta tuskin löytää. Farkkutakki lämmittää, mutta ei ole kuuma. Se toimii tarvittaessa istuma-alustana nurmikolla ja lämpimällä säällä se näyttää hyvältä myös lanteiden ympärille sidottuna. Kaikki farkun sävyt ja rajut ysäripesutkin käyvät. Edes "double denimiä" ei tarvitse vältellä, vaikka joku on sitä joskus sääntöjen rikkomiseksi väittänytkin. Onneksi säännöt on tehty rikottavaksi. Bella Hadid näyttää, että jopa kahta erisävyistä farkkua voi yhdistää ja näyttää rennon elegantilta.

Farkkutakki, 69e, & Other Stories,

Verkko

Verkkosukkikset-tai sukat toimivat niin hameiden, mekkojen, farkkujen kuin verkkareidenkin kanssa. Verkkosukkikset ovat yllättävän monikäyttöiset: ne kruunaavat niin urheilullisen, klassisen kuin rock-henkisenkin asun. Jos verkkosukkahousut tuntuvat liian rajulta, yhdistä ne yksinkertaiseen, klassiseen asukokonaisuuteen, kuten farkkuihin. Kääri farkkujen lahkeet, niin verkko tulee kauniisti nilkoista esiin. Kendall Jenner näyttää, että verkkosukkahousut toimivat yksinkertaisen asukokonaisuuden kanssa ja silloin, kun ne pilkottavat nilkoista revittyjen farkkujen alta.

Verkkosukkahousut, 8e, Monki

Bändipaita

Bändipaita on rento festariklassikko, joka pitää pintansa. Paitoja löydät festarikojuista ja myös H&M:n kaltaisista ketjuvaateliikkeistä. Valitse paita sen perusteella, millainen estetiikka sinua itseäsi puhuttelee. Kasari-ja ysärirokki toimii aina. Jos tosin pukeudut rock-festivaaleille sinulle tuntemattoman metallibändin paitaan, varaudu hevipuritistien paheksuviin katseisiin. Älä välitä niistä. Ota mallia Kim Kardashianilta ja yhdistä bändipaita vaikka reisiin asti ulottuviin saappaisiin.

Iron Maiden-paita, 14,99e, H&M

Kuvat: All Over Press, valmistajat

Katso myös:

Tommy Hilfiger ja Vetements yhteistyöhön – unisex-mallistoon kuuluu huppareita, t-paitoja ja sukkia

Tämä myydään pian loppuun: Bella Hadid bongattiin päällään 40 euroa maksava Topshopin hame

10 tyylivaikuttajaa, joita sinunkin kannattaa seurata Instagramissa juuri nyt