7 asiaa, joita odotamme Kenzo x H&M -yhteistyömallistolta

H&M paljasti pari päivää sitten seuraavan yhteistyökumppaninsa, joka luo vaateketjulle oman mallistonsa. Tämän vuoden yhteistyösuunnittelija on pariisilainen muotitalo Kenzo.

Marraskuinen malliston julkaisu on vakiintunut jo vuosittaiseksi kansainväliseksi muotitapahtumaksi, jota odotetaan etukäteen jopa puoli vuotta, joten emme malta olla spekuloimatta tulevaa mallistoa. Veikkaamme, että mallistossa nähdään ainakin:

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Kasapäin printtejä

Kenzo on ennen kaikkea tunnettu kuoseistaan ja printeistään. Erilaisia kuvioita, kuoseja ja värejä yhdistellään ennakkoluulottomasti keskenään, eikä ainakaan Kenzon aiemmissa mallistoissa olla nähty montaa mustavalkoista kokonaisuutta. Kenzo x H&M -mallisto tulee takuuvarmasti olemaan skandinaavisen tyylin vastakohta, mutta erittäin tervetullut sellainen.  

2. Villejä saappaita

Saa nähdä, suunnitteleeko Kenzo Suomen talvi-ilmastoon sopivia kenkiä, vai nähdäänkö mallistossa avonaisempia malleja. Joka tapauksessa kengät tulevat jatkamaan Kenzon omalaatuista tyyliä ja olemaan asun katseenkiinnittäjät.

3. Vyölaukkuja ja värikkäitä veskoja

Kenzon vaatteiden lisäksi myös käsilaukut ovat kirjavia ja värikkäitä. Tulevan syksy-talvimalliston laukkujen joukossa näkyi myös jälleen trendikkäitä vyölaukkuja. Voisi hyvin kuvitella (ja toivoa), että vyölaukku jos toinenkin livahtaisi myös H&M-mallistoon.

4. Mekkoja

Vaikka Kenzon naisten asukokonaisuudet voivat olla myös hyvin maskuliinisia, merkiltä on aina ilmestynyt myös tyttömäisiä mekkoja. Näitä haluamme nähdä mallistossa, vaikka se keskellä loskaista marraskuuta julkaistaankin!

5. Statement-korviksia

Kenzo ei säästele koruissa. Sekä kaula- että korvakorut ovat isoja ja näyttäviä. Luulemme, että yhteistyömallistossakin tulee olemaan valtavia korviksia joko tämän kesän överiin timanttityyliin tai syksy-talvimalliston kierrekorvisten henkeen.

6. Minikokoisia olkalaukkuja

Minilaukut ovat vallanneet näytöslavat viime vuosina, ja niitä näkyi myös Kenzon tulevan syksy-talvimalliston näytöksessä. Tupsullinen supersuloinen pikkulaukku myös yhteistyömallistoon, kiitos!

7. Kenzo-logoja

Kaikkein kovimmin kuitenkin toivomme, että mallistoon saapuisi edellisen Balmain-kokoelman tyyliin yksinkertaisia college- ja t-paitoja, joissa näkyisi ikonisen muotitalon ikoninen logo. Esimerkiksi Rihannan yllä nähty kirkkaan oranssi perusteeppari on aivan täydellinen!

Kuvat IMaxTree ja MVPhotos