6 kauneustuotetta, joita et halua lainata kenellekään

Näitä tuotteita ei kannata lainata edes parhaalle ystävällesi.

1. Huulipuna

Huulipunassa voi muhia melkoisia määriä pöpöjä, jotka aiheuttavat pahimmillaan jopa huuliherpeksen. Älä koskaan lainaa huulipunaa tai kokeile sitä huulillesi kaupan testeristä.

2. Meikkisiveltimet

Siveltimiin kertyy käytössä paitsi meikkiä myös likaa, bakteereja ja kuollutta ihosolukkoa. Pidä siis siveltimet henkilökohtaisessa käytössäsi ja muista pestä ne välillä.

 3. Kasvojenpuhdistussienet

Aivan kuten siveltimetkin, keräävät puhdistussienetkin itseensä kaikkea sellaista, mitä et tahdo muiden iholta omallesi siirtyvän.

 4. Höylät

Höylätessä saattaa joskus sattua vahinkoja ja rikkinäisen ihon kautta on mahdollista saada jopa hepatiittitartunta. Pidä siis huoli, että käytät vain höyliä, joita muut eivät ole käyttäneet.

5. Ripsiväri

Vältät silmätulehduksia, kun et lainaa ripsiväriä. Pahimmillaan saatat tulehduksen saatuasi joutua heittämään pois kaikki silmämeikkisi välttyäksesi uusilta tulehduksilta, joten älä ota riskejä.

 6. Kaikki, mikä tulee purkissa

Kun otat tuotetta purkista sormin, siirtyy siihen pöpöjä, jotka voivat aiheuttaa tulehduksia iholla. Muista siis mennä voidepurkille puhtain sormin ja vältä päästämästä muiden näppejä purnukoillesi.

Alkuperäinen juttu: www.cosmopolitan.com

Kuva: IMaxTree

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Torjuuko tämä yllättävä rutiini kasvojen ikääntymistä

8 ihonhoitomokaa, joihin liian monet sortuvat

Checklist: Tee nämä 9 asiaa, jos haluat paremman ihon