6 kauneustotuutta, joita et tiennyt

1. Jos haluat että hiuksesi kasvavat, sinun on leikattava niitä.

Mitä pidemmiksi annat hiustesi kasvaa, sitä enemmän sinulla on todennäköisesti myös kaksihaaraisia. Leikkaa säännöllisesti!

2. Jos puristelet ihosi epäpuhtauksia, saat niitä lisää.

Yllättyisit jos tietäisit, kuinka paljon bakteereja sormissasi on. Haluatko todella sörkkiä jo valmiiksi tulehtunutta ihoa? Niin ajattelimmekin. Pidä näpit irti kasvoistasi.

3. Jos käytät paljon paljon huulirasvaa, huulesi tarvitsevat sitä jatkuvasti enemmän.

Kun käytät huulirasvaa paljon päivän aikana, ei oma kroppasi tuota samalla tavalla luonnollista kosteutta huuliisi. Tämä saa aikaan oravanpyörän: joudut sipomaan rasvaa huulillesi jatkuvasti pitääksesi huulet kosteina.

4. Vaikka kuinka kokeilisit erilaisia hiusvärejä, oma väri on yleensä paras.

Oletko värjännyt hiuksiasi niin kauan, ettet enää muista minkävärinen oma kuontalosi on? Usko meitä, et ole yksin. Hyvin usein oma värisi on kuitenkin se, joka sinun ihonsävyysi sopii kaikista parhaiten.

5. Jos alat käyttää anti ageing -tuotteita liian aikaisin, kostautuu se todennäköisesti myöhemmin.

Pysy parikymppisenä nuoren ihon tuotteissa. Ikääntymistä estävät tuotteet kuormittavat ihoasi turhaan ainesosilla, joita se ei vielä tarvitse. Myös pankkitilisi kiittää!

6. Suurinosa ”uusista” kauneustrendeistä ja ainesosista ovat oikeasti olleet olemassa jo tuhansia vuosia.

Kaikista parhaimmat kauneussalat eivät välttämättä ole sitä uusinta uutta – itse asiassa juurikin päinvastoin. Erityisesti ainesosat joihin isot kosmettiikkajätit palaavat vuosienkin jälkeen sisältävät usein esimerkiksi E-vitamiinia, avocadoa ja aloeveraa. Niiden tiedetään todistetusti parantavan ihon kuntoa.

Alkuperäinen juttu: Marie Claire

Lue myös nämä:

COSMO TESTAA: Kasvoharjat

7 kauneusvinkkiä, jotka kaikkien pitäisi tietää

Haluatko löytää täydellisen ripsarin? Tee näin