6 glitterkikkaa, joilla olet festareiden säihkyvin tyyppi

Kukapa ei haluaisi olla festareiden säihkyvin tyyppi? Näillä glitterkikoilla otat haltuun tämän kesän loistavimman lookin ja säihkyt kuin timantti vielä pikkutunneillakin.

Glittermeikki on täydellinen festareille ja sitä on hauska kokeilla, mutta se ei ole aina kovin helppo laittaa. Kannattaa suosia kosmetiikkakäyttöön tarkoitettuja glittereitä ja jättää askarteluglitterit rauhaan. Muista aina testata ensin glittereitä iholle allergisen reaktion varalta, ennen kuin läträät niitä innoissasi joka puolelle. Seuraa sitten näitä seuraavia vinkkejä!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Käytä vaseliinia tai hiusgeeliä glitterin kiinnittämiseen

Vaseliini toimii pehmeämpänä kiinnityspohjana glittereille, kun taas hiusgeeli sopii järeämpään kiinnitykseen ja alueille, jotka ovat kosketuksissa muiden pintojen kanssa. Sivele vaseliinia tai hiusgeeliä alueelle, jolle haluat glittereitä ja painele sen jälkeen glitterit kevyesti taputellen kiinni käsin tai siveltimellä.

2. Koristele kulmakarvasi glittereillä

Tee oma glitterkulmageeli sekoittamalla hiuslakkaa ja glittereitä. Suihkuta lakkaa ensin sopivaan astiaan ja lisää sen jälkeen sekaan irtoglitteriä. Hienojakoinen glitter toimii kulmissa parhaiten. Kiinnitä glitter kulmiin vanhalla maskaraharjalla tai kulmiin tarkoitetulla harjalla. Dippaa se seokseen ja harjaa kiinni.

3. Käytä irtoripsiliimaa koristeiden kiinnittämiseen

Kiinnitä yksittäiset koristetimantit, strassit ja paljetit ihoon irtoripsiin tarkoitetulla kirkkaalla liimalla. Niillä saat hieman isommatkin glitterit pysymään paremmin. 

4. Tee itsellesi glitterhuulet

Lisää ensin huulten pohjalle voidemaista huulipunaa (nestemäinen puna saa glitterit tippuilemaan) ja painele sormella huulien päälle haluamasi hienojakoinen glitter.

5. Vaihda korostustuotteesi glitteriin

Sekoita keskenään primeria tai sekoitusainetta (mixing liquid, mixing medium) ja glittereitä saadaksesi nestemäisen tuotteen. Näin saat glitterin, joka toimii rajauksena silmissä, luomivärinä tai korostuksena poskipäilläsi. Jos haluat testata glitteriä poskipäillesi, pohjusta alue ensin sekoitusaineella ja taputtele glitter siveltimellä päälle. Varmin tapa on pitää glitter turvallisen välimatkan päässä silmistä.

6. Poista glitter öljyllä ja teipillä

Kun juhlat ovat ohi, on aika poistaa glitter. Poista glitter tavallisella teipillä ja öljyllä. Pidä teippipalaa käsissäsi ja taputtele ensin alue läpi teipin tarrapinnalla, jotta saat suurimman osan glittereistä pois. Pyyhi sen jälkeen iho öljyllä tai öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella. Älä käytä tavallista meikinpuhdistusainetta, sillä se voi vain levittää glittereitä entisestään.

Lähde: cosmopolitan.com

Kuva: Imaxtree

Katso myös:

Edessä häät tai festarit? Viisi rentoa kampausideaa kesän juhliin

Pastellihiukset ovat edelleen trendikkäät – 5 parasta tuotetta ja vinkkiä festarilookiin

Viikon paras festarityyli: Die Antwoordin Yo-Landi