4 vinkkiä täydelliseen bilelookiin

Näillä vinkeillä teet pikkujoulukauden kestävimmän kampauksen ja meikin.

Tupeeraan hiukseni aamulla, mutta ne lässähtävät ennen iltaa. Mikä avuksi?

Ota käyttöön kampaajien ammattikikka, tupeerauksen lämpölukitus. Nosta hiusosio ylös ja aseta tupeerausharja muutaman sentin päähän päänahasta. Työnnä harjaa rauhallisesti tyveä kohti ja toista liike kolme kertaa aloittaen aina hieman kauempaa. Näin saat pysyvän tupeerauksen tyveen, mutta et takuta hiustesi latvoja. Painele seuraavaksi lämpimällä suoristusraudalla tupeerauskohtaa kevyesti. Lopuksi liikuta harjaa hiusten pinnalla voiveitsen tapaan lappeellaan, jolloin tupeeraus säilyy, pintahiuksista tulee sileät.

Kiharani eivät kestä puolta tuntia kauempaa. Kuinka saan pysyvät mutta joustavat kiharat?

Tärkein vaihe on pohjustus. Levitä kosteisiin hiuksiin joustavaa geeliä ja föönaa hiukset kuiviksi. Suihkuta hiuksiin kampausnestettä ja kiharra raudalla tai lämpörullilla. Kiinnitä kiharrettu osio klipsillä hiusten tyveen ja avaa hiukset vasta lopuksi, kun osiot ovat viilenneet. Viimeistele kevyesti lakalla. Liian painava kerros saa hiukset suoristumaan.

Haluaisin käyttää dramaattisen tummia huulipunia. Miten saan värin kestämään?

Levitä huulille pohjustustuote ja rajaa huulten ääriviivat tarkasti. Voit myös värittää koko huulet rajauskynällä. Levitä puna tasaisesti ja haukkaa huulilla kasvopaperia poistaaksesi ylimääräisen värin. Lisää viimeisenä huulipunan kiinnitysaina. Se on huulille kuin läpinäkyvä lakka, joka estää värin tarttumisen ja leviämisen.

En jaksaisi korjailla meikkipohjaani kesken bileillan. Mitä tehdä?

Kun olet saanut juhlameikkisi valmiiksi, suihkauta kasvoillesi kiinnityssuihketta. Se kiinnittää meikkivoiteen ja puuterin ja auttaa meikkiä pysymään paikoillaan. Sujauta suihke käsilaukkuusi, niin selviät vähemmillä tuotteilla. 

Katso myös:

Muoti- ja kauneustoimittaja Emman muodonmuutos

11 helppoa tapaa, jotka tekee ihostasi hyväkuntoisen

Nämä letitysvinkit pelastavat päiväsi

 

 

Kuva: Imaxtree