4 merkkiä siitä, että hän on poikaystävämateriaalia

Parisuhteen perusteeksi ei välttämättä riitä pelkkä ilotulitus makkarissa. Nämä piirteet paljastavat potentiaalisen unelmamiehen. 

1. Hänellä on positiivinen elämänasenne.

Oregonin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan iloisten ja energisten miesten tyttöystävät ovat tyytyväisimpiä suhteisiinsa. On tärkeää, että vierelläsi on joku, joka auttaa näkemään huonojenkin asioiden valoisat puolet. Positiivisen tyypin kanssa riiteleminenkin on rakentavaa, sillä hän ei anna pienten konfliktien kaataa koko suhdetta, vaan uskoo teidän löytävän yhteisen sävelen erimielisyyksistä huolimatta. Ja mikä tärkeintä, jos mies saa sinut nauramaan, hänestä kannattaa pitää kiinni. Pyri välttämään liian pikaisten päätelmien tekemistä. Sanotaan, että ihmisen todellisen luonteen paljastuminen kestää vähintään 90 päivää. 

2. Hän on sopivasti salaperäinen.

Suhteen alkumetrit ovat ihania, sillä opitte vähitellen tuntemaan toisianne. Aluksi voi tuntua mielettömältä luottamuksen osoitukselta, jos kundi kertoo ummet ja lammet elämästään. Pidemmällä tähtäimellä kannattaa kuitenkin ottaa tyyppi, josta paljastuu uusia puolia pitkään. Sitä paitsi liika informaatio liian varhain saattaa muuttaa suhdetta, etenkin jos tiedät kaiken aina miehen ex-heiloista kiusalliseen jalkasieneen. Näin suhteenne alkaa äkkiä muistuttaa enemmän kaveruutta. 

3. Hän tietää, mitä tahtoo.

Kenen tahansa aikuisen miehen tulisi pystyä muotoilemaan tulevaisuuden haaveensa ja suunnitelmansa järkeväksi lauseeksi. Ja huom: uuden tason saavuttamista videopelissä ei lasketa mukaan! Kuinka hän muka voisi olla varma siitä, että haluaa kestävän suhteen kanssasi, jos hän ei edes tiedä, missä haluaisi olla vuoden kuluttua? Toisin sanoen jos hänellä ei ole aavistustakaan, miksi hän haluaa tulla isona, hän ei ole myöskään kypsä sitoutumaan. 

4. Hän hallitsee taloutensa. 

Raha on yksi pitkien suhteiden yleisimpiä riidanaiheita. Jos tyyppi ei pysy kärryillä omien tulojensa ja menojensa yhteensopivuudesta ja luottoraja paukkuu kuukaudesta toiseen, mies ei selkeästi ole kasvanut vielä aikuiseksi. Varsinkin jos haaveilet yhteisestä tulevaisuudesta ja perheestä, varmista, ettei siippaehdokkaasi taiteile jatkuvasti henkilökohtaisen konkurssin partaalla. Huolettomuus raha-asioissa kertoo helposti myös välinpitämättömyydestä ja itsekurin puutteesta muissakin asioissa. Tutkimuksissa on todettu yhteys huolimattomien rahankäyttäjien ja pettäjien välillä. Tosin kannattaa pitää silmällä miestä myös siltä varalta, ettei hän ole liian pihi. Omahyväinen nihkeilijä saa sinut helposti haukottelemaan myös sängyssä.

Lähde: John Van Epp: How to avoid falling in love with a jerk

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Näistä tiedät, että olet hänelle se oikea

”En halua ajatella kolmekymppisenä, miksi en koskaan yrittänyt”

8 totuutta on/off-suhteista