3 helppoa vinkkiä päästä eroon aknearvista

1. Jos arpesi eivät ole syviä, voit saada avun kärsivällisestä kotihoidosta. Kokeile ihon pintaa kevyesti kuorivi tuottrita, joissa on salisyyli- tai glykoolihappoa. Kuorinta kaksi kolme kertaa viikossa tasoitaa ihoa ja kirkastaa sen väriä. Myös A-vitamiinivoide uudistaa ihoa ja häivyttää arpia. Älä kuitenkaan käytä retinolituotteita, jos iho on tulehtunut tai olet Roaccutan-kuurilla.

2. Syvempiä arpia ihotautilääkärit hoitavat kemiallisilla kuorinnoilla ja laserilla. Hoitojen jälkeen iho uusiutuu voimakkaasti. Tämä häivyttää arpia ja voi kätkeä ne kokonaan. Tulokset edellyttävät sarjahoitoa. Tämä on hintavaa mutta myös tehokasta – siis sijoitus hehkeään tulevaisuuteen.

3. Kun peität arpia meikillä, pese iho ensin puhdistusaineella, jossa on salisyylihappoa. Meikki pysyy parhaiten puhtaalla iholla. Käytä silikonipohjaista pohjustusvoidetta, joka tasoittaa ihon pinan. (Etsi tuotteen etiketistä cone-päätteistä raaka-ainetta.) Tarvitset myös meikki- ja peitevoidetta, synteettisen siveltimen ja irtopuuteria.