3 asiaa, jotka varastivat huomion Pariisin muotiviikoilla

Givenchyn näytöksessä vaatteet eivät olleet huomion keskipisteenä.

Pariisin muotiviikoilla Givenchyn näytöksessä tapahtui niin paljon, että vaatteet eivät todellakaan olleet huomion keskipisteenä. Listasimme kolme asiaa, jotka saivat itse näytöstä suuremman huomion.

1. Kim Kardashian & North West

Kim, Kanye sekä pikkuinen North olivat tietysti kaiken keskipisteenä. Kim ja North olivat pukeutuneet matchaaviin vaatteisiin, sillä molemmilla oli yllään mustaa pitsiä. North ei ilmeistä päätellen ollut näytöksestä erityisen innostunut, mutta eiköihän hän vielä joskus ymmärrä…

2. Kendal Jenner
Kendal on parhaansa mukaan yrittänyt luoda uraa uskottavana huippumallina ja karistaa harteiltaan tosi-tv -perheensä maineen.Hänen kerrotaan jopa kieltäneen siskojaan saapumasta näytöksiin, mutta perhe ei ole ottanut toivetta kuuleviin korviinsa, vaan eturivissä hurrasi jopa isoäiti Kris. Paineen alla Kendal sotkeutui lavalla hiukan omiin jalkoihinsa – mutta kukapa ei moisen paineen alla kompuroisi.

3. Kulmakarvattomuus

Meikkaaja Pat MCGrath teki vastaiskun vallitsevalle tuuheiden kulmakarvojen trendille, ja peitti mallien, mukaanlukien Cara Delevingnen ja Kendal Jennerin, kulmat kokonaan. Onkohan tämä seuraava megatrendi? Toivottavasti, sillä meille suomalaisille kulmien jatkuva tummentaminen alkaa jo käydä raskaaksi!

Kuvat: Alloverpress