14 helppoa vinkkiä hehkuvaan ihoon

1. Juo riittävästi vettä.
Veden juomisen hyödyt näkyvät ihossa aina viimeisenä, sillä koko kehosi tarvitsee paljon nestettä. Muista siis juoda PALJON vettä, jotta ihosi pysyy pehmeänä ja kimmoisana.

2. Syö paljon hedelmiä ja vihanneksia.
Säteilevän ihon saavuttamiseksi sinun tulisi syödä paljon värikkäitä ja ravintorikkaita vihanneksia ja hedelmiä. Terveellinen ruokavalio ei vain auta suojaamaan ihoasi, vaan myös tasoittaa sen väriä ja vähentää ihon pintakuivuutta.

3. Käytä lisäravinteita.
Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota, mutta kun perusasiat ovat kunnossa, ne toimivat hyvänä piristeenä.

4. Muista kuorinta.
Ihon luonnollisen uudistumisprosessin aikana kuolleet ihosolut saattavat jämähtää kasvoillesi ja saavat ihon näyttämään epätasaiselta ja tunkkaiselta. Kasvojen kuorinta kerran viikossa pitää ihon freesinä. Myös meikkivoide levittyy paremmin tasaiselle iholle.

5. Käytä kasvonaamioita.
Ylläpitääksesi ihon luonnollista hehkua hemmottele itseäsi silloin tällöin ravitsevalla kasvonaamiolla. Naamio auttaa sitomaan kosteutta ihoosi ja saa sen näyttämään raikkaalta.

7. Kosteuta.
Hiero kosteusvoidetta kasvoihisi huolellisesti pyörivin liikkein, jotta kasvojen verenkierto tehostuu. Etsi luottotuote, joka sisältää paljon ravitsevia ainesosia, kuten chia-siemenöljyä.

8. Käytä oikeanlaista peitevoidetta.
Levitä meikkivoiteen alle peitevoidetta, jossa on valoa heijastavia ainesosia. Meikkisi kestää pidempään ja näyttää luonnolliselta.

9. Vältä puuteria.
Käytä aina nestemäistä meikkivoidetta, sillä puuteripohjaiset voiteet saavat ihon näyttämään usein kuivalta ja liian mattapintaiselta. Jos ihosi on helposti rasvoittuva, lisää puuteria vain T-alueelle, jolloin kokonaisilme pysyy raikkaana.

10. Kokeile nestemäistä poskipunaa.
Raikkaan lookin luominen ei suinkaan pääty meikkipohjaan, sillä myös muut kosmetiikkatuotteet kannattaa valita hehkuvaan lopputulokseen tähdäten. Levitä poskille nestemäistä meikkivoidetta, joka sulautuu ihoon luonnollisesti.

11. Vältä väkeviä puhdistusaneita.
Vahvat puhdistusaineet kirjaimellisesti imevät kaiken kosteuden ihostasi. Suosi kevyitä ja öljypohjaisia puhdistusaineita, jotka pitävät yllä ihon luonnollista kosteustasapainoa.

12. Käytä aurinkovoidetta.
Aurinko kuivattaa ja vanhentaa ihoa, joten muista valita voide, joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

13. Puhdista meikkisiveltimet säännöllisesti.
Ihon puhdistus on turhaa, jos meikkaat itsesi jatkuvasti likaisilla siveltimillä. Pese siveltimet mielellään kerran viikossa ja käytä puhdistukseen hätätapauksessa vaikka sampoota.

14. Nuku tarpeeksi.
Jos yöunesi eivät ole riittävän pitkät, ei myöskään solujen normaali uusiutumisprosessi pääse käynnistymään kunnolla. Kauneusunet eivät siis todellakaan ole pelkkä myytti!

Kuva Imaxtree