10 tyylivaikuttajaa, joita sinunkin kannattaa seurata Instagramissa juuri nyt

#OutfitGoals

Jos kaipaat tyyli-inspiraatiota, lisää nämä kymmenen upeaa pukeutujaa Instagram-feediisi välittömästi. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ashley Madekwe @smashleybell

Ashley Madekwe muistetaan näyttelijänä parhaiten Kosto-televisiosarjasta, mutta hänen Ring My Bell -muotibloginsa on myös kestosuosikkimme. Jos haluat tietää, mikä on trendikästä juuri nyt, kannattaa ehdottomasti lisätä Ashley Instagram-feediisi.

Sylvie Mus @sylviemus_

Pettämättömällä tyylisilmällä siunattu Sylvie Mus on helsinkiläinen malli ja bloggaaja. Ruandassa syntyneen tyylitaiturin asut ovat skandinaavisen tyylikkäitä, mutta lisäksi niissä kaikissa on jokin juju, joka saa meidät haluamaan lisää. Sylvien tyylistä ei voi olla inspiroitumatta!

Celine Aagaard @celineaagaard_

Norjan suosituimpiin tyylivaikuttajiin kuuluva Celine Aagaard on kansainvälisten katumuotikuvaajien suosikki, jonka tyyliä ovat ylistäneet niin Vogue kuin Harper’s Bazaarkin. Aagaardia sinun kannattaa ryhtyä seuraamaan, jos haluat feediisi upeita musta-valkoisia asu- ja sisustuskuvia sekä tuulahduksia kansainvälisiltä muotiviikoilta.

Karoline Dall @karodall

25-vuotias Karoline Dall on tanskalainen muotivaikuttaja, joka on toiminut muiden muassa Tanskan Costume-lehden avustajana. Nykyään kokopäiväisenä bloggaajana työskentelevän Dallin tyyli on tyttömäisen värikästä, mutta samaan aikaan skandinaavisen minimalistista.

Reese Blutstein @double3xposure

Atlantasta kotoisin olevan 21-vuotiaan Reese Blutsteinin tyyliä voisi kuvailla sekoitukseksi 70-luvun estetiikkaa ja minimalismia. Blutsteinin vaatteet ovat useimmiten ketjuliikkeiden helmiä tai kirppariaarteita, mutta tyyli näyttää kalliilta. 

Lyn Slater @iconaccidental

Lyn Slater todistaa, että ikä on vain numero ja muodikas voi olla myös vanhemmalla iällä. 63-vuotias yliopisto-opettaja/muotibloggaaja esittelee Instagramissa tummanpuhuvaa, mutta erittäin kiinnostavaa tyyliään.

Hanna Kovanen @hannasjournal

Hanna’s Journal -blogia kirjoittava Hanna Kovanen on kuin Suomen oma Elin Kling. Kovasen tyylin avaimet ovat vaatekaapin ikuiset klassikot, kuten valkoinen kauluspaita ja täydellisesti istuvat suorat housut.

Hanna Stefansson @hannastefansson

Ruotsin ELLE-lehdelle bloggaavan Hanna Stefanssonin Instagram-tili on täynnä värikkäitä asu- ja fiiliskuvia, joista tulee katsojalle hyvä mieli. Jos pukeudut aina mustaan ja haluaisit inspiroitua värien käytöstä, seuraa Hannaa!

Aleali May @alealimay

Stylisti-bloggaaja Aleali May on kansainvälinen blogistara, jonka päällä nähdään vain viimeisimpiä huippumuotiluomuksia. Alealin tyyli on street-henkinen, mutta Insta-tili on silti girl power -asennetta.

Dua Lipa @dualipa

Hotter Than Hell ja Blow Your Mind (Mwah) -hiteillään ihastuttanut 21-vuotias Dua Lipa on upea laulaja, mutta myös erinomainen pukeutuja. Kosovossa syntyneen ja Lontoossa kasvaneen tähden tyyli on sekoitus huoletonta 90-lukua ja viimeisimpiä trendejä.

 

Henkilön DUA LIPA (@dualipa) jakama julkaisu