10 keinoa pelastua hiuskriisiltä

Näillä helpoilla vinkeillä pelastat pahimmankin tukkakriisin.

Näillä helpoilla vinkeillä pelastat pahimmankin tukkakriisin.

 

Kalanruotoa tehdessä

 

 

Kiedo hiuksesi ponnarille ennen letityksen aloittamista ja saat lettisi pysymään hyvin koossa. Letityksen ollessa valmis leikkaa kuminauha pois, ja sinulla on täydellisen tiivis kalanruotoletti.

 

Tuuheuden takaaminen

 

 

Helppo tapa saada lettisi (ja hiuksesi) näyttämään tuuheammalta on yksinkertaisesti vetää lettiä kevyesti ulospäin molemmilta reunoilta. Älä kuitenkaan liioittele, ettei letti purkaannu.

 

Luo luonnolliset boho-laineet

 

 

 

 

Kun olet juuri kuumentanut hiuksiasi raudalla, on oikea aika muotoilla kiharat haluamaasi muotoon. Kun et halua tiukkaan kiharaan väännettyä tukkaa, vedä suortuvia kevyesti saadaksesi kauniisti lainehtivat hiukset.

 

Lisää tekstuuria

 

 

 

 

 

Lettikampaukset näyttävät paremmilta hiukan suttuisina, kuin joka suortuvan ollessa paikallaan. Näin kampaukseen tulee eloa. Jotta saisit efektin saman tien etkä vasta päivän päätteeksi, sudi lettejä hammasharjalla vastakkaiseen suuntaan, kun ne on letitetty.

 

Tuplaponnari, tuplapituus

 

 

 

 

 

 

 

Tämä kikka on erityisen toimiva keskipituiset hiukset omistaville, jotka yrittävät saada lisää pituutta hiuksilleen. Sido hiuksesi kahdelle eri ponnarille: ensimmäinen melkein päälaellesi, toinen niskan tuntumaan. Piiloita sitten alempi ponnari ylemmän hiuksien sekaan. Poninhäntäsi näyttää tuplasti pidemmältä sekunneissa!

 

Viimeistelty ponnari

 

 

 

 

Piilota ponnari kaistaleella omia hiuksiasi. Kiedo noin pikkurillisi kokoinen kaistale hiuksia ponnarisi ympäri ja kiinnitä pinnillä. Helppoa!

 

Suoristusrauta uusiokäyttöön

 

 

 

 

 

 

 

Letitä hiuksesi ja sivele niitä kuumalla suoristusraudalla saadaksesi täydellisen epätäydelliset lainekiharat. Jos haluat Kate Moss-lookin, tämä on kikkasi!

 

Tuuheuden takuu

 

 

Haetko tuuheutta ja volyymia? Kiharruksen jälkeen lakkaa hiuksesi pää alaspäin: tuuhea tukka on tattu.

 

Suoristusrauta uusiokäyttöön

 

 

 

 

 

Ota suoristusraudalla kaistale hiuksiasi pitäen sitä samalla vaakasuorassa, ja käännä rannettasi vuorotellen ulos- ja sisäänpäin, vetäen rautaa samalla hitaasti alaspäin. Näin saavutat coolit surffilaineet.

 

Hiukset nutturalle ilman hiuslenksua

 

 

 

 

Kyllä, tämä oikeasti toimii! Kiedo hiukset nutturalle käyttäen ponnarina omaa tukkaasi. Kerää ensin hiuksesi yhteen, kiepauta niitä itsensä ympäri ja sitten nutturan muotoon päälaelle. 

 

 

 

 

Jätä kiepauttamatta noin 15 cm hiusten loppupäästä ja sujauta ne nutturan läpi

 

 

Piilota ulos jäänet hiussuortuvat nutturan sisälle.