julkkisparit

Yllättävimmät julkkisparit juuri nyt – tiesitkö, että nämä tähdet seurustelevat?

Jos tämä ällösöpöily ei pian lopu… niin sitten se saa jatkua!

Jesy Nelson  ❤  Chris Hughes

Britannian tämän hetken söpöin julkkispari on ehdottomasti Little Mix -yhtyeen Jesy Nelson ja Love Island -tähti Chris Hughes. Paparazzit ikuistivat julkkisparin yhdessä ensimmäisen kerran tammikuussa ja molemmat ovat sittemmin jakaneet runsaasti kuvia ja videoita toisistaan Instagramissa. Jesyllä ja Chrisillä on selvästi todella ihanaa toistensa kanssa ja huhutaan, että Chris aikoisi pian kosia tyttöystäväänsä. Ah! Ihanaa!

View this post on Instagram

My adventure buddy ✈️❤️

A post shared by @ jesynelson on

Heidi Klum ❤ Tom Kaulitz

Liebe ist in der Luft! Supermalli Heidi Klum ja takavuosien suosikkibändi Tokio Hotellin kitaristi Tom Kaulitz ovat olleet yhdessä loppuvuodesta 2017 asti. Saksalaiset sydänkäpyset on onnellisempi kuin koskaan ja pari kihlautui viime jouluna. Klumilla, 46, ja Kaulitzilla, 29, on 17 vuoden ikäero, mutta se ei menoa haittaa. Päinvastoin! Ihana pariskunta piut paut välittää ihmettelijöistä ja he keskittyvätkin vain olemaan onnellisia yhdessä — ja ottamaan JÄR-KYT-TÄ-VÄN suloisia selfieitä! Mikä on ”siirappista” saksaksi?

View this post on Instagram

BLISS 😊❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Halsey ❤ Yungblud

Without Me -hitistään tunnettu laulaja Halsey ja brittimuusikko Yungblud ovat deittailleet loppuvuodesta 2017. Huhujen mukaan Halsey laittoi siipalleen yksityisviestiä Instagramissa — ja loppu onkin historiaa. Muusikkopari viihtyy hyvin yhdessä myös studiossa: Halsey ja Yungblud julkaisivat helmikuussa yhteisbiisin nimeltä 11 minutes.

View this post on Instagram

call me stupid , call me sad … 🖤

A post shared by YUNGBLUD (@yungblud) on

Channing Tatum ❤ Jessie J

Tätä pariskuntaa emme olisi osanneet kuvitella yhteen edes villeimmissä unelmissamme! Hunajaääninen brittimuusikko Jessie J on löytänyt rakkauden näyttelijä Channing Tatumista, joka erosi ex-vaimostaan Jenna Dewan-Tatumista viime vuonna. Pariskunta on jakanut kuvia toisistaan Instagramissa, mutta yhteiskuvaa saamme vielä hieman odottaa. Sen sijaan paparazzit ovat ikuistaneet kaksikon jo muun muassa Disneylandissa. Täydellinen paikka treffeille, Channing ja Jessie!

Lue myös:

He ovat Instagramin vaikutusvaltaisimmat julkkikset – et usko, mitä yhdellä kuvalla voi tienata

Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

8 syytä, miksi seurustelu on parasta

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat MVPhotos, Instagram