Voiko seksiä harrastaa vain ystävinä?

Cosmo selvitti, mitä mieltä Vain seksistä -leffan tähdet Justin Timberlake ja Mila Kunis ovat sänkytoveruudesta.

Juoni on simppeli. Sinkkunainen tapaa sinkkumiehen, heillä on hauskaa yhdessä mutta kumpikaan ei halua vakavaa suhdetta. Pian herää kysymys: Mitä jos lisäisimme kaveruuteen seksiä? Ja huom. vain seksiä, ilman toiveita, paineita tai odotuksia?

Ja siihen yksinkertaisuus sitten loppuukin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Voiko sänky-ystävyys onnistua?

Cosmo tutki asiaa elokuun numerossa ja sai mahdollisuuden paneutua aiheeseen lisää Vain seksiä -elokuvan pressitilaisuudessa Pariisissa.

Kun leffan pääpari, Justin Timberlake ja Mila Kunis, istuu kosketusetäisyydelle saman pöydän ääreen hulppeassa Le Bristol-hotellissa, asiasta ei ole epäilystäkään. Valkokankaalla räiskyneet kipinät ovat sammuneet. Pitkän promokiertueen väsyttämät tähdet vaikuttavat seurusteluhuhuista huolimatta enemmänkin tylsistyneiltä kollegoilta.

Tiukkaan denimkauluspaitaan ja ruskeisiin housuihin pukeutunut Justin ei ole jaksanut panostaa hiusten pesun verran. Pienikokoinen Mila taas tekee vaikutuksen täydellisesti suoristetuilla hiuksillaan ja kuumalla sihteerilookillaan.

Molemmat latelevat elokuvaan liittyvät vastauksensa ulkoa kuin liukuhihnalta. Pakollisten peruskysymysten jälkeen päästään lopulta itse asiaan.

Voiko sänkytoveruus oikeasti toimia?

Hyvä idea – teoriassa

Milan mukaan juttu voi päättyä kahdella tavalla, kuten elokuvassakin: joko edetään parisuhteeseen tai palataan takaisin ystäviksi.

”Sitä tapahtuu… Se kuulostaa hyvältä idealta – ainakin teoriassa. Minusta se tuntuu enemmänkin tekosyyltä…”

Kysymys saa Justinin mietteliääksi – ja varsin diplomaattiseksi.

”’Friends with benefits’ -termi viittaa seksiin ilman tunteita, mutta jos asiaa miettii tarkemmin, elämänkumppanisi täytyy olla ystävä etujen kera. Hänen on oltava ystäväsi, mutta myös seksin on paras toimia, koska harrastat sitä vain hänen kanssaan. Toimiva suhde perustuu ystävyyteen.”

Hmm… Justinin viimeinen lause on kuin suoraan suhdetaitojen oppikirjasta ja kukapa siitä edes väittäisi vastaan. Mutta vastasiko hän itse kysymykseen? Tällä kertaa ei. Elokuun Jenkki-Ellessä hän ei enää turhia filosofoi:

”Se on todella hyvä idea – kunnes siitä tulee huono idea.”

Ja tuohon vastaukseen meilläkään ei ole mitään lisättävää.