suuseksi

18 suuseksivinkkiä, joilla saat kumppanisi sekoamaan

Tee muistiinpanoja ja vapauta sisäinen suuseksigurusi!

Suuseksivinkkejä on netti ja naistenlehden pullollaan, eikä ihme: suuseksi on kivaa ja parhaimmillaan jopa tajunnanräjäyttävää. Matkustatpa sitten itse kumppanisi kroppaa pitkin kohti etelää, tai makoilet itse jalat levällään, tässä ovat vinkkimme parempaan oraalikivaan.

1. Henkäile ja hönkäile

Viritä kumppanisi aistit äärimmilleen ennen esileikkiä ja kokeile kikkaa, joka toimii niin miehille kuin naisille. Lämmin hengitys stimuloi alapään hermopäätteitä, joten seuraavalla kerralla kun olet antamassa suuseksiä, ota hetki aikaa ja hellästi puhaltele kumppanisi herkkiä paikkoja. Kuulostaa hassulta, mutta toimii!

2. Stimuloi miehen eturauhasta

Tiesitkö, että miehen eturauhasta voi stimuloida ilman, että peppuun työntää mitään? Kokeile hellästi hieroa peppureiän ja kivesten välissä olevaa aluetta samalla, kun otat häneltä suihin. Pepun alue voi olla monille miehille tuntematon nautinnon lähde ja oikean spotin löytäminen vie kundin taivaisiin.

3. Pientä kivaa pikkarit päällä

Naiselle suuseksiä antaessa lämmittely on kaikki kaikessa. Kokeile suukotella naisen alapäätä, kun hänellä on vielä pikkuhousut jalassa. Pieni kiusaaminen saa hänet haluamaan, että revit viimeisetkin vaatteet pois!

4. Heittäydy täysillä

Annoitpa sitten suuseksiä miehelle tai naiselle, innostus suuseksiä kohtaan kiihottaa kaikkia sukupuolia. Vaikka olisit puuhassa teknisesti maailman paras, peli on menetetty, jos et ole läsnä tai aidosti nauti siitä, mitä siellä jalkojen välissä duunaat. Katso silmiin ja hymyile myös suuseksin aikana. Kun nautit, myös kumppanisi nauttii.

5. Häppärit haltuun

Ujostelu ei johda mihinkään suuseksihommissa! Kun nuolet naista, levitä reippaasti häpyhuulia, jotta pääset käsiksi klitorikseen joka kulmasta. Jos olet suuseksiä vastaanottava nainen, anna itsesi kunnolla tarjolle ja levitä jalkasi häpeilemättä auki.

6. Ensin yksin, sitten yhdessä

Kieli on hyvin eri asia kuin sormet ja lelut, mutta sooloseksistä on hyötyä myös suuseksiä ajatellen. Masturboimalla oppii paljon omasta kehosta ja siitä, mistä itse pitää. Mistä kannattaa painaa? Kuinka kovaa ja millä nopeudella? Kerro omista mieltymyksistä kumppanillesi!

7. Hyväile koko kehoa

Kun annat suuseksiä, älä keskity vain alapäähän. Hiero ja hipsuta ensin koko kroppa läpi! Kuten musiikissa, soittimet täytyy virittää ennen musisoinnin aloittamista. Sama pätee ihmisiin.

8. Nuole kuin jäätelöä

Kun miehen laukeaminen lähestyy, parhaiten toimii yleensä tasaisen rytmikkään imemisen ja käsipelin yhdistelmä. Hieman tylsää, joo, mutta aivan suikkarin loppuvaiheessa tärkeintä on vain saada toinen laukeamaan. Erilaisten tekniikoiden kokeileminen suuseksissä on hyvä asia, mutta sen aika ei ole silloin, kun toinen on orgasmin partaalla. Sen sijaan kokeile suuhoidon alkuvaiheessa pitkiä nuolaisuja (mieti mielessäsi jäätelöä kuumana kesäpäivänä!) ja erilaisia rytmejä, joilla imeä miestä.

9. Keskity nautintoon

Yllättävän monilla naisilla on vaikeuksia heittäytyä suuseksiin vastaanottavana osapuolena. Liikaa ajatuksia päässä, kun kumppani sukeltaa nuolemaan sinua? Kokeile sammuttaa valot. Kun näköaisti on suljettu pois, voit paremmin keskittyä TUNTEMAAN mitä alhaalla tapahtuu. Anna kumppanisi työskennellä rauhassa ja rentoudu. Älä mieti kelloa. Nauti!

10. Kurkkutuntuma ilman syväkurkutusta

Monet miehet rakastavat niin sanottua syväkurkuttamista, eli sitä, kun peniksen ottaa juurta jaksaen suuhun. Tämä ei kuitenkaan kaikilta onnistu, sillä kakomisrefleksejä on juuri niin monia erilaisia kuin on suitakin. Syväkurkutusta voi kuitenkin imitoida ilman, että varsinaisesti ottaa koko komeutta suuhun! Ota juuresta tukeva ote ja ota loput peniksestä suuhun. Helppoa!

11. Suuhun? Rinnoille? Pakaroille?

Yksi suuseksiin liittyvä kysymys koskee laukeamista. Kun imet miestä, mihin hän saa tulla? Vaikka orgasmi tapahtuisi suuseksin seurauksena, ei miehen tarvitse laueta suuhun. Sopikaa yhdessä, mikä on molemmille mieluinen sperman loppusijoituspaikka. Kumppanistasi voi olla todella kiihottavaa laueta jonnekin aivan muualle kehollasi, kuin suuhusi.

12. Naistakin voi imeä

Hellä lipittäminen tuntuu hyvältä, mutta joskus on hyvä kokeilla muutakin. Tiesitkö, että klitorista voi imeä? Tämä kohdistaa enemmän painetta alapäähän, ja lisää herkkien paikkojen verenkiertoa, mikä voi avata aivan uusia ulottuvuuksia suuseksiin.

13. Ei laukeamispakkoa

Jos suuseksi tuntuu tulleensa tiensä päähän, ei imemistä kannata jatkaa vain imemisen takia. Jenkki-Cosmon tekemän kyselyn mukaan 54 pronsettia miehistä nauttivat suuseksistä vain esileikkinä, joten ei huolta, jos et saa kumppaniasi laukeamaan. Tehkää seuraavaksi jotain muuta!

14. Liukkarijälkkärit

Liukkaria voi käyttää myös suuseksin aikana. Ensimmäinen ajatus varmaan on, että ”Hyi, se maistuu varmasti pahalta!”, mutta mitä jos näin ei olisi? Tiesitkö, että markkinoilla on nykyään runsaasti vesipohjaisia makuliukkareita, joiden ainesosat ovat täysin syötäviä? Miltä kuulostaisi esimerkiksi creme bruleen tai minttusuklaan makuinen liukkari? Jälkiruokaa, kyllä kiitos!

Jos rakastat minttusuklaajäätelöä, tämä vesipohjainen makuliukuvoide tulee takuulla olemaan suosikkisi! Kaalimato, 21,90 €

15. Puhu, puhu, puhu!

Koska meistä kukaan ei ole ajatustenlukija, on ensiarvoisen tärkeää puhua omista suuseksimieltymyksistä. Jos kumppanisi on aivan hakoteillä, eikä tiedä mitä tekee suullaan, avaa itse oma suusi! Ei ole mitään pahaa kertoa, mistä pitää.

16. Nännituntuma

Naisen kropassa on useita herkkiä alueita, joiden stimuloiminen auttaa pääsemään kliimaksiin. Kun kumppanisi nuolee sinua, laita hänet hyväilemään käsillään nännejäsi. Suuseksin alussa rintojen hyväily voi olla hellävaraista, mutta jos nännien koskettelu tuottaa sinulle paljon nautintoa, laita kumppanisi puristamaan niitä voimakkaammin orgasmin lähestyessä.

17. Kylmää ja kuumaa

Kiihottuessamme kropan lämpötila hieman nousee, joten viilentyminen voi olla paikallaan. Asettakaa tuuletin lähelle, joten kun kumppanisi nuolee sinua, tunnet sekä lämpimän kielen että viilentävän tuulenvireen jalkojesi välissä. Lämpimän ja viileän yllättävä yhdistelmä voi olla juuri se, joka viimeistelee nautintosi.

18. Istu naamalle

Nainen! Jos makuuasennossa tuleminen on vaikeaa, kokeile rohkeasti istua kumppanisi naamalle. Tämä antaa hänelle uuden kulman lähestyä herkkiä paikkojasi ja muuttaa rutiinia.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

10 merkkiä siitä, että hän on itsekäs sängyssä

7 parasta seksipaikkaa – listasimme plussat ja miinukset

Lukijat paljastavat: Tämä on järisyttävän orgasmin salaisuus

 

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat Fotolia