Itsetyydytysvinkit

Itsetyydytysvinkit, joita jokaisen kannattaisi kokeilla edes kerran

Sooloseksi, itsetyydytys, masturbointi, itserakastelu – rakkaalla lapsella on monta nimeä.

1. Tiedä, mitä teet

Sooloseksi, itsetyydytys, masturbointi, itserakastelu…

Itsetyydystys on paras tapa oppia tuntemaan oma keho ja se, millaisesta kosketuksesta nauttii. Sen harrastamisesta on niin paljon hyötyä, että huonoja puolia on lähes mahdoton keksiä. Masturbointi lievittää stressiä, rentouttaa, auttaa unensaannissa ja pitää seksilihaksemme eli lantionpohjalihakset kunnossa. Lisäksi mieli piristyy, koska orgasmin aikana vapautuu dopamiinia ja oksitosiinia.

2. Fantasioi isosti

Joskus vilkas mielikuvitus riittää.

Mikä saa sinut kiihottumaan? Eroottinenkirja, elokuvan kuuma kohtaus, aikuisviihdevideo vai tuhmat ajatusleikit? Villien mielikuvien avulla voit kiihottaa itsesi maksimiin asti, eikä fantasioiden kanssa pidä arkailla. Ne voivat olla niin kaukana todellisuudesta kuin haluat. Muista myös sooloseksissä tunnelmaan virittäytyminen: himmennä valaistusta, tyhjennä mielesi ja keskity vain mielikuviisi ja omaan kosketukseesi.

3. Huulilla

Klitoriskiihotus on helpoin tapa saavuttaa orgasmi.

Klitoriksen ja häpyhuulten hyväily on takuuvarma nautinnonlähde. Klitoriksen pää ja pienet häpyhuulet ovat erityisen tuntoherkkiä alueita, sillä niissä on tuhansia hermopäätteitä. Pidä kosketus hellänä ja tee sormillasi hankaavaa, hierovaa tai tärisyttävää liikettä useiden minuuttien ajan.

4. Etsivä löytää

Herkimmän kohdan paikantaminen takaa nautinnon.

Oman suosikkitavan masturboimiseen löytää vain kokeilemalla. Mitä jos klitoriskiihotuksen sijaan testaisit emättimen sisäistä kosketusta? Emättimen etuseinämässä, noin kolmen senttimetrin syvyydessä, on hyvin herkkä kohta, jota kutsutaan g-pisteeksi. Se, jos mikä, kannattaa paikantaa.

5. Pitkän kaavan mukaan

Hemmottele itseäsi ja vedä oma pieni show.

Itsetyydytys on parhaimmillaan, kun sen harrastamiseen on riittävästi aikaa ja rauhaa. Hemmottele siis itseäsi pitkän kaavan mukaan. Asetu selinmakuulle sängylle ja anna aistiesi ja ajatustesi kuljettaa sinua. Hyväile toisella kädellä rintojasi tai sisäreisiäsi, vaikeroi ja huohota. Mitä enemmän heittäydyt, sitä voimakkaamman orgasmin saavutat. Kokeile myös viivyttelytaktiikkaa. Pidä taukoja ja vaihtele hyväilyjesi voimakkuutta. Härnää itseäsi huipulle!

6. Hekumaa suihkussa

Suihkuhetki ei ole koskaan ollut näin rentouttava.

Kyllä, suihku on loistava paikka sooloseksille! Voit asettua makaamaan hanan alle ja antaa veden valua klitorikselle. Käsisuihkulla voit säädellä veden painetta, etäisyyttä ja suuntaa. Jos suihkutat kaukaa, vesi vain hyväilee lempeästi, mutta jos läheltä, paine (sekä sinun että suihkun) käy nautinnollisen sietämättömäksi.

7. Lisänautintoa leluista

Testaa seksivälineitä ja uutta ympäristöä.

Joskus tarvitaan jotain omaa kättä pidempää. Seksivälineet, kuten hieromasauva, soveltuvat loistavat itsetyydytykseen. Myös liukuvoiteet lisäävät hekumaa ja tuovat touhuun kivaa vaihtelua. Pientä lisäjännitystä voi hakea esimerkiksi masturboimalla kodin sijaan suojaisassa paikassa mökkirannalla.

8. Sooloseksiä yhdessä

Katselija toimii tehokkaana, ylimääräisenä kiihottimena.

Vaikka kyseessä onkin sooloseksi, voit sooloilla puolisosi kanssa yhdessä. Suhtautukaa siihen esileikkinä. Hän voi katsella sinua, kun kiihotat itseäsi tai voitte masturboida samanaikaisesti. Silloin näet, millaisesta kosketuksesta hän tykkää ja millainen hänen hyväilytaktiikkansa on. Samalla sinä voit opettaa häntä löytämään parhaat paikkasi.

Lue myös:

Tämän takia sinunkin kannattaa harrastaa sooloseksiä

Kaikki, mitä sinun täytyy tietää seksileluista

Ratkaisimme viisi seksiongelmaa, jotka ovat tuttuja monille naisille

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat Fotolia