uusi parisuhde

5 paikkaa, jotka uuden parisuhteen kynnyksellä kannattaa siivota

Jos et uuden parisuhteen alussa halua paljastaa kaikkia kaapissasi lymyileviä luurankoja, tarkista ainakin nämä jutut.

Sinkkuelämäsi on tullut päätökseen ja uusi parisuhde on alkamaisillaan. Nyt viimeistään on aika tehdä suursiivous, ja heittää hyvästit asunnossasi, puhelimessasi ja alusvaatelaatikossasi majaileville muistoille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Alusvaatelaatikko

Eikö totta? Jopa yli 80 prosenttia kertoo heidän alusvaatelaatikkonsa olevan ensimmäinen asia, joka täytyy käydä läpi. Mutta miksi? Sinne usein unohtuu alusvaatteita, jotka oli jo tarkoitus heittää pois – aikaa sitten. Nyt viimeistään on hyvä hetki. Ehkä voit sijoittaa pienen summan uusiin pikkareihin, joissa tunnet olosi söpöksi ja seksikkääksi. Tai ehkä kannattaa vain käytännön syistä hankkia alkkarit, jotka oikeasti toimivat niiden valkoisten farkkujen kanssa, joita sovittelit deiteille.

2. Puhelimen yhteystiedot

Käy läpi puhelimesi yhteystiedot ja karsi ne, poista sieltä vanhat exät ja huonot deitit, joiden numeroa et enää tarvitse. Yhteystietojen perään kannattaa siistiä myös sovellusvalikoimaa. Erityisesti deittisovellukset ja IG-viestit kannattaa poistaa, ja kaikki muu, mikä tuo mieleen sinkkuminäsi. On siis aika sammuttaa vanha liekki – lopullisesti – ja heittää bensaa uuteen liekkiin.

3. Sänky

Nyt lakanoissasi on sinun lisäksi toinenkin, joten olisi ehkä aika päivittää nukkumapaikkaa. Hankkiudu eroon 10 vuotta vanhasta patjastasi, jonka pelkkä katsominen aiheuttaa selkäkipua, ja vaihda kauhtuneet lakanasi uusiin. Vaikka nukkuminen onkin tärkeää, sänkyä voi käyttää moneen muuhunkin mukavaan asiaan. Joten päivitystä, pian.

4. Kuvat

Kuten vanhat yhteystiedot, on aika jättää jäähyväiset #couplegoal -kuvillesi, vaikka säästelitkin niitä vain sen vuoksi, että ne olivat oikeasti hyviä. Silti. Käy läpi puhelin, tietokone ja erityisesti sosiaalinen media, muutkin tekevät niin. Ethän sinäkään halua huomata uuden kumppanisi puhelimessa vilahtavan hänen exänsä kuvaa – edes ihan vain hienon kuvan vuoksi.

5. Vaatekaappi

Heitä viimeistään nyt exäsi vanha kollari pois – sen mukavuudesta huolimatta. Siinä on varmasti jo reikiäkin, ja muistoja teistä parina, joten lakkaa käyttämästä sitä kotivaatteena. Olemme varmoja siitä, ettet tarvitse exäboksia à la Kim K.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Oletteko enemmän kuin ystäviä? − 11 merkkiä

Kaikki mitä sinun tulee tietää avoimista suhteista ja kuinka aloitat sellaisen

Seitsemän merkkiä, jotka paljastavat, että deittisi on rakastumassa sinuun

Teksti Ida Suntio
Kuvat Fotolia